Super League: Κέρδισε στην Κρήτη, αλλά έχασε τον Σεμέδο ο Ολυμπιακός

Super League: Κέρδισε στην Κρήτη, αλλά έχασε τον Σεμέδο ο Ολυμπιακός

Τη νίκη που χρειαζόταν για να κρατηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League πέτυχε, στο Ηράκλειο, ο Ολυμπιακός: 1-0 τον φιλόδοξο ΟΦΗ, o oποίος ξεκίνησε την αγωνιστική στην 5η θέση της κατάταξης.

Το γκολ του Ολυμπιακού σημειώθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, με σκόρερ τον Μάντι Καμαρά. Προηγουμένως ο Ελ Αραμπί έκλεψε τη μπάλα από τον Γιαννούλη.

Οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίστηκαν συμπαγείς στην άμυνα και δεν κινδύνευσαν σοβαρά. Ο ΟΦΗ πλησίασε στην ισοφάριση στο 75’ με σλάλομ του Νέιρα, τον οποίο σταμάτησαν οι Τσιμίκας, Καμαρά.

Αμέσως μετά ο Μπα αστόχησε σε κενή εστία, μετά από άστοχη έξοδο του Σωτηρίου. Ο Ελ Αραμπί έχασε δύο ευκαιρίες για να εδραιώσει το προβάδισμα του Ολυμπιακού, στο 83’ και στο 85’, μετά από προσωπικές ενέργειες.

Το ματς ολοκληρώθηκε με αποβολή του Σεμέδο και παρ’ ολίγον σύρραξη ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές. Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έσπρωξε ένα ball boy και αντίκρυσε δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ ο Σόουζα έσπευσε να του ζητήσει τον λόγο.

Ο Σεμέδο αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο εξοργισμένος, ώσπου τον ηρέμησε ο προπονητής του, Πέδρο Μαρτίνς, μαζί με τον Κριστιάν Καρεμπέ. Tην Κυριακή ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο ΟΑΚΑ απέναντι στην 3η της βαθμολογίας ΑΕΚ.

Στο 16’ ακυρώθηκε γκολ του Μασούρα ως οφσάιντ, μετά από εξέταση του VAR. Ο ΟΦΗ ζήτησε πέναλτι στο 54’, σε μαρκάρισμα του Τσιμίκα στον Νέιρα, όπως και ο Ολυμπιακός στο 66’, όταν ο Σωτηρίου πρόλαβε τον Μασούρα.

Ο διαιτητής Μανούχος έδειξε κίτρινη κάρτα και στους Νέιρα, Τσιμίκα, Ελαμπντελαουί.

Πριν τον αγώνα υπήρξε ένταση έξω από το γήπεδο, με μικροεπεισόδια ανάμεσα σε φιλάθλους και άνδρες των ΜΑΤ.

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Κοροβέσης, Γιαννούλης, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Μεγιάδο, Νέιρα, Στάικος (74’ Φ. Σόουζα), Σεμέδο, Βαζ (86’ Νοικοκυράκης), Φιγκεϊρέδο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Σεμέδο, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Μασούρας (69’ Λοβέρα), Τσιμίκας, Μπα, Βαλμπουενά (76’ Σουντανί).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter