Super League: Κόλλησε το VAR, όχι ο ΠΑΟΚ

Super League: Κόλλησε το VAR, όχι ο ΠΑΟΚ

O ΠΑΟΚ πέρασε και από την Λαμία (1-0), έφτασε τις 15 νίκες στο πρωτάθλημα και παραμείνει στη δεύτερη θέση, ένα βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Το μοναδικό γκολ που έκρινε το ματς σημειώθηκε στο 33’. Ο Βιεϊρίνια εκτέλεσε φάουλ, ο Μάτος έβαλε την προβολή και σκόραρε. Οι παίκτες της Λαμίας φώναξαν στον διαιτητή ότι υπάρχει παράβαση, αλλά το VAR είχε κολλήσει! Το βίντεο… ξεκόλλησε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και το γκολ του Βραζιλιάνου ήταν κανονικό.

«Ηταν μία δίκαιη νίκη, ανταποκριθήκαμε στις δύσκολες συνθήκες του αγώνα σε έναν αγωνιστικό χώρο που θεωρώ πως είναι ντροπή. Ήταν ξερός ο αγωνιστικός χώρος, μας είπαν ότι θα τον ποτίσουν και δεν τον πότισαν. Θα πρέπει να κοιτάζουμε αυτό το θέμα», δήλωσε ο προπονητής του Δικέφαλου Άμπελ Φερέιρα. Ο τεχνικός της Λαμίας Άκης Μάντζιος υποστήριξε: «Είχαμε ενέργεια, ήταν ένα παιχνίδι που πήγε στη δύναμη. Δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο, κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Έγινε προσπάθεια από όλα τα παιδιά, δεν μπορούμε παρά να δώσουμε συγχαρητήρια. Ο κόσμος αναγνωρίζει την προσπάθεια και στέκεται κοντά μας».

Λαμία: Θεοδωρόπουλος, Βάντερσον, Πλιάτσικας, Αντέτζο, Ασίγκμπα (74’ Βασιλόγιαννης), Δημούτσος, Βύντρα, Σκόνδρας, Ρόμανιτς, Καραμάνος (69’ Μπιανκόνι), Μπεχαράνο.

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιάννουλης (69’ Κρέσπο), Εσίτι, Μαουρίσιο, Λημνιός, Βιεϊρίνια (86’ Αουγκούστο), Μίσιτς, Ακπόμ (63’ Σφιντέρσκι).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter