Super League: Με 10 παίκτες από το 10’ ο ΟΦΗ σταμάτησε τον Παναθηναϊκό (1-1)

Super League: Με 10 παίκτες από το 10’ ο ΟΦΗ σταμάτησε τον Παναθηναϊκό (1-1)

Τι κι αν έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 10ο λεπτό του αγώνα ο ΟΦΗ λίγο έλειψε να κάνει την πολύ μεγάλη έκπληξη και να σπάσει το αήττητο του Παναθηναϊκού αλλά παρ’ όλα αυτά έμεινε όρθιος και πήρε πολύτιμη ισοπαλία 1-1 στη Λεωφόρο για την 15η αγωνιστική της Super League..

Ο Παναθηναϊκός στάθηκε τυχερός στο ξεκίνημα του αγώνα καθώς ο ΟΦΗ έμεινε από το 10ο λεπτό με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γιοχού που ανέτρεψε τον Σπόραρ που έμπαινε μόνος στην περιοχή του Μανδά. Όμως δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα καθώς στις λιγοστές φορές που απείλησε, οι Σπόραρ, Χουάνκαρ και Παλάσιος σπατάλησαν τις ευκαιρίες τους. Στο ίδιο διάστημα ο ΟΦΗ με καλή αμυντική λειτουργία κράτησε σχετικά εύκολα το 0-0 αλλά πλέον το ζητούμενο ήταν πόσο θα άντεχε με παίκτη λιγότερο για ακόμη 45 λεπτά…

Στο β’ μέρος οι «πράσινοι» πίεσαν περισσότερο και με τον Χουάνκαρ από αριστερά άρχισαν να δημιουργούν ευκαιρίες με κορυφαία το σουτ του Παλάσιος στο δοκάρι του ΟΦΗ (53’). Κι ενώ ο Παναθηναϊκός έχανε ευκαιρίες έχοντας 11 τελικές προσπάθειες, ο ΟΦΗ ήταν εκείνος που στην πρώτη τελική του στο ματς στο 60’ «πάγωσε» τη Λεωφόρο με κεφαλιά του Λάρσον από σέντρα του Μπαλογιάννη. Μάλιστα ο Μπρινιόλι έδιωξε καθαρά μέσα από τη γραμμή αλλά ο Γκορτζίλας αρχικά έδειξε συνέχεια στο ματς. Όμως από το VAR το γκολ κατακυρώθηκε κανονικά και οι Κρητικοί έβαλαν φωτιά στο παιχνίδι (0-1).

Στη συνέχεια υπήρξαν πολλές εντάσεις στον αγωνιστικό χώρο και στην εξέδρα, κάτι που έβγαλε τον Παναθηναϊκό εκτός ρυθμού. Οι γηπεδούχοι υπό την πίεση του χρόνου αναλώθηκαν σε συνεχείς σέντρες που έκοβαν εύκολα οι αμυντικοί του ΟΦΗ.

Τελικά τους γηπεδούχους λύτρωσε, ποιος άλλος; Ο Φώτης Ιωαννίδης ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής σε πολλά ματς των «πράσινων» ο οποίος με έξοχη προσπάθεια στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων έφερε το ματς στα ίσια και διατήρησε το αήττητο της ομάδας του (1-1).

Ο διαιτητής Γκορτσίλας έδειξε κίτρινες στους Διαμαντή, Μαρινάκη, Ντίκο, Ντουρμισάι και κόκκινες στον Γιοχού και στον φυσιοθεραπευτή του ΟΦΗ, Νίκο Κουνδουράκη.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Χουάνκαρ (83’ Σάντσες), Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Κώτσιρας (83’ Βαγιαννίδης), Τσέριν, Πέρεθ, Κουρμπέλης (60’ Ιωαννίδης), Παλάσιος (74’ Βέρμπιτς), Μπερνάρ, Σπόραρ.

ΟΦΗ: Μανδάς, Γιοχού, Πασαλίδης (74’ Γιαννούλης), Διαμαντής, Λάρσον, Μεγιάδο, Ντιουσέ (89’ Τσιλιανίδης), Μαρινάκης (46’ Ντουρμισάι), Μπαλογιάννης, Τοράλ (82’ Περέα), Ντίκο (74’ Νέιρα).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter