Super League: Λάμψη Αστέρα 1-0 τον ανέτοιμο Παναθηναϊκό

Super League: Λάμψη Αστέρα 1-0 τον ανέτοιμο Παναθηναϊκό

Ελαμψε ο Αστέρας Τρίπολης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League με τη νίκη του 1-0 απέναντι σε έναν απογοητευτικό Παναθηναϊκό που εμφανίστηκε στο «Θ. Κολοκοτρώνης» εντελώς ανέτοιμος και ο οποίος έκανε αισθητή την παρουσία του μόνο για ένα 20λεπτο στο πρώτο ημίχρονο. Σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που ήταν εμφανώς ανώτεροι και πήραν δίκαια το τρίποντο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι στο ματς και μόλις στο 3’ ο Αστέρας πήγε να αιφνιδιάσει τους «πράσινους» αλλά το πλασέ του Αλί έδιωξε ο Βέλεθ με κεφαλιά πάνω από τη γραμμή. Εξι λεπτά μετά ο Διούδης έσωσε σε σουτ του Ριέρα.

Ο Παναθηναικός ανέβηκε στη συνέχεια και έχασε δυο πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ με τους Καρλίτος και Βέλεθ, ενώ στο 27΄ο Καρλίτος με χτύπημα φάουλ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Αστέρα.

Στο β’ μέρος ο Αστέρας ήταν πάλι εκείνος που μπήκε πιο δυνατά στο ματς, ενώ οι «πράσινοι» έδειξαν κουρασμένοι.

Στο 72’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με ωραία αντεπίθεση και τον Ριέρα να γίνεται κάτοχος της μπάλας, πέρασε τον Μαυρομμάτη και εν συνεχεία τον Πούγγουρα και πλάσαρε τον Διούδη (1-0).

Το γκολ σόκαρε τον Παναθηναϊκό που πελαγοδρομούσε παρά τις αλλαγές του Πογιάτος και στο 83’ ο Αστέρας λίγο έλειψε να κάνει το 2-0 αλλά η βολίδα του Τσσουλή βρήκε το δεξί δοκάρι του Διούδη.

Ο διαιτητής Τάσος Σιδηρόπουλος κιτρίνισε τους Σάντσες, Μπαράλες, Μακέντα, Κώτσιρας, Πούγγουρας,

Αποβλήθηκε στο 85’ ο προπονητής των γηπεδούχων, Ράσταβατς

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Αλβάρες (71’ Τασουλής), Πασαλίδης, Σουάρεθ, Μουνάφο (71’ Μπ. Φερνάντεθ), Μπελόκ (55’ Βαλιέντε), Ριέρα, Αλί Μπαμπά (55’ Τιλίκα), Κρέσπι (92’ Γκαρσία), Μπαράλες

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Σάντσες, Βέλεθ, Πούγγουρας, Μαυρομμάτης (86’ Ζαγορίτης), Κουρμπέλης (70’ Αλεξανδρόπουλος), Αγιούμπ, Σερπέζης (60’ Μπουζούκης), Καρλίτος, Σαβιέρ (70’ Χατζηγιοβάνης), Μακέντα.

Πογιάτος: «Θέλουμε δουλειά ακόμη»

Ο Ισπανός προπονητής του Παναθηναϊκού δήλωσε μετά το παιχνίδι: «Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε αρκετές ευκαιρίες να πάρουμε τη νίκη αλλά δεν ήμασταν τυχεροί. Στο δεύτερο μέρος ενώ είχαμε τον έλεγχο δεχτήκαμε ένα γκολ και στα υπόλοιπα λεπτά δεν ήμασταν όπως έπρεπε. Σίγουρα χρειαζόμαστε χρόνο στην προπόνηση να διορθώσουμε κάποια πράγματα».

Για το αν τον προβληματίζει που η ομάδα του έμεινε από την αρχή πίσω στη βαθμολογία δήλωσε: «Αυτά μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο. Χρειαζόμαστε δουλειά. Πρέπει να αφυπνιστούμε γιατί οι βαθμοί φεύγουν και δεν γυρνάνε πίσω. Δεν με προβληματίζει που δεν βάλαμε γκολ. Και κόντρα στον ΠΑΟΚ είχαμε αρκετές ευκαιρίες και σήμερα κάναμε πολλές φάσεις. Το σημαντικό είναι να φτάνουμε στο σημείο να δημιουργούμε ευκαιρίες».

Από την πλευρά του ο Ράσταβατς τόνισε: «Αυτό ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς. Εμείς καταφέραμε να πάρουμε μια σημαντική νίκη δουλεύοντας σωστά το παιχνίδι και συνεχίζουμε. Είχαμε κάποια προβλήματα στη μεσαία ζώνη στο πρώτο μέρος. Αλλάξαμε κάποια πράγματα στο δεύτερο μέρος, τους περιορίσαμε και ελέγξαμε καλύτερα τον ρυθμό».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter