Super League: Λύτρωση στη τελευταία φάση για τον ΠΑΟΚ (2-2 με τον Αστέρα)

Super League: Λύτρωση στη τελευταία φάση για τον ΠΑΟΚ (2-2 με τον Αστέρα)

Στις καθυστερήσεις των… καθυστερήσεων (97’) ο Νέλσον Ολιβέιρα έσωσε τον ΠΑΟΚ από το κάζο που πήγε να του κάνει ο Αστέρας Τρίπολης, επέστρεψε από το 0-2 κι έσωσε τουλάχιστον την ισοπαλία 2-2 στην Τούμπα στην 9η αγωνιστική της Super League.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν την πρωτοβουλία αλλά έβγαζαν δύσκολα φάσεις στην εστία του Παπαδόπουλου και είναι χαρακτηριστικό ότι ο γκολκίπερ Παπαδόπουλος έσωσε πρώτη φορά την εστία του στο 44’ σε σουτ του Ντάντας. Αντίθετα οι Αρκάδες απείλησαν με σουτ των Γκαρντάφσκι και Τιλίκα και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Φάουλ-σέντρα του Σίτο, κεφαλιά του Γκαρντάφσκι στο δοκάρι και στην επιστροφή ο Στάνκο με νέα κεφαλιά έκανε το 0-1.

Στο ίδιο διάστημα ο ΠΑΟΚ στάθηκε πολύ άτυχος αφού έχασε με μυϊκούς τραυματισμούς τους δύο ακραίους μπακ του, τον Τσαούση αρχικά (32’) και τον Λύρατζη στη συνέχεια (40’).

Στο 52’ ο Αστέρας κέρδισε πέναλτι μέσω VAR σε ανατροπή του Ρεγκίς από τον Ζίφκοβιτς. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Τιλίκα κι έγραψε το 0-2 (53’) βάζοντας πολύ δύσκολα στον «δικέφαλο». Στο 61’ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη διπλή ευκαιρία με τους Νάρεϊ (έσωσε ο Παπαδόπουλος) και Ντάντας. Στο 77’ νέα μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με κεφαλιά του ανενόχλητου Ολιβέιρα από τη μικρή περιοχή να φεύγει άουτ.

Στο 80’ ήταν η σειρά του ΠΑΟΚ να κερδίσει πέναλτι με υπόδειξη του VAR για ανατροπή του Κωνσταντέλλια από τον Γκαρντάφσκι. Το εκτέλεσε ο Κούρτιτς και μείωσε σε 1-2 στο 81’ και μετέτρεψε το ματς σε θρίλερ καθώς ο «δικέφαλος» βγήκε όλος στην επίθεση για να ισοφαρίσει το παιχνίδι. Και τα κατάφερε στις καθυστερήσεις των… καθυστερήσεων (97’) με τον Ολιβέιρα (2-2).

Ο διαιτητής Κουμπαράκης «κιτρίνισε» τους Ζίφκοβιτς, Κούρτιτς, Τιλίκα, Γκαρντάφσκι, Παπαδόπουλος, Σίτο, Κωστέας, Ιγκλέσιας.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης (40’ Ζίφκοβιτς), Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης (32’ Σάστρε), Ντάντας (67’ Σβαμπ), Κούρτιτς, Νάρεϊ, Ελ Καντουρί (46’ Μπίσεσβαρ), Αουγκούστο (67’ Κωνσταντέλλιας), Ολιβέιρα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Γκαρντάφσκι, Ατιένθα, Τζουκάνοβιτς, Τασουλής, Μουνάφο, Στάνκο, Ρεγκίς (72’ Ιγκλέσιας), Σίτο, Μπαρτόλο (82’ Μπενίτο), Τιλίκα (89’ Κωστέας).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter