Super League: Μάχες σε τέσσερα μέτωπα

Super League: Μάχες σε τέσσερα μέτωπα

Με τέσσερις αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Super League 1 και η οποία θα ολοκληρωθεί αύριο με τα υπόλοιπα τρία παιχνίδια του προγράμματος.

Αρχικά στις 15.00, στο «Καραϊσκάκη» ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Σμύρνης (15:00), εκεί όπου οι Πειραιώτες θέλουν να πετύχουν την 4η νίκη τους σε 5 παιχνίδια και να πάνε με άλλη ψυχολογία την ερχόμενη Τετάρτη στην Αγγλία για την αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Σίτι στο Champions League. Ο Απόλλων προέρχεται από δύο ήττες με Άρη και ΠΑΣ Γιάννινα.

Στις 17.15 στο Περιστέρι ο Ατρόμητος θα παίξει με τον ΠΑΣ Γιάννινα και την ίδια ώρα στον Βόλο ο ΝΠΣ θα υποδεχθεί την ΑΕΛ στο παραδοσιακό θεσσαλικό ντέρμπι ή το ντέρμπι Μπέου – Κούγια, αν προτιμάτε…

Το σημερινό πρόγραμμα κλείνει ο α΄γωνας της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό, δύο από τις ομάδες της φετινη΄ς λίγκας που ακποημ δεν έχουν ίκη στο πρωτάθλημα! Η Λαμία έχει χάσει από τους Άρη, ΟΦΗ, ΑΕΚ, Βόλο και έχει μία ισοπαλία με τον Παναιτωλικό ενώ ο Παναθηναϊκός έχει τρεις ισοπαλίες σε Λάρισα, Ηράκλειο και Βόλο, ενώ έχει χάσει από τους Αστέρα και Άρη. Πρόκειται για το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία του συλλόγου σε επίπεδο Α’ Εθνικής και το ακόμα χειρότερο είναι πως η Λαμία αποτελεί τον κακό δαίμονα των «πράσινων»! Κι αυτό γιατί δεν έχουν νικήσει στη Λαμία σε πέντε αγώνες (τρεις ήττες, δύο ισοπαλίες) σε πρωτάθλημα και Κύπελλο!

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:

Σάββατο (31/10)

Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης (15:00)

Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα (17:15)

Βόλος – ΑΕΛ (17:15)

Λαμία – Παναθηναϊκός (19:30)

Κυριακή (1/11)

Άρης – Αστέρας Τρίπολης (15:00)

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ (17:15)

ΑΕΚ – ΟΦΗ (19:30)

Η βαθμολογία

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter