Super League: Με εκτελεστή τον Ελ Αραμπί ο Ολυμπιακός 3-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι

Super League: Με εκτελεστή τον Ελ Αραμπί ο Ολυμπιακός 3-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι

Με χατ-τρικ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί ο Ολυμπιακός πήρε μια ακόμα νίκη εκτός έδρας στο πρωτάθλημα στην 14η αγωνιστική της Super League, με άνετη νίκη αυτή τη φορά επί του Ατρομήτου με 3-0 στο Περιστέρι..

Με τον Ατρόμητο σε μαζική άμυνα στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε να την διασπάσει και απείλησε μια μόνο φορά με μακρινό σουτ του Λόπες. Χρειάστηκε να φθάσουμε στο 34’ για να γίνει η πρώτη αξιόλογη φάση στο παιχνίδι όταν ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Α. Καμαρά από τον Παπαδόπουλο. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Ελ Αραμπί κι έκανε το 0-1 (36’).

Το γκολ άλλαξε την εικόνα του ματς, ο Ατρόμητος βγήκε πιο μπροστά, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν χώρους και στο 39’ ο Μασούρας έχασε την ευκαιρία για το 0-2.

Στο β’ μέρος ο Ατρόμητος απείλησε αμέσως (48’) με την ισοφάριση αλλά την γυριστή κεφαλιά του Παπαδόπουλου, σε κόρνερ του Μουνίθ, έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Εμβιλά. Όμως ο Ολυμπιακός απάντησε άμεσα και στο 50’ από κάθετη μπαλιά του Καμαρά, ο Ελ Αραμπί βγήκε μόνος του με τον Πίριτς και πλάσαρε εύκολα για το 0-2, με το 7ο γκολ του στο πρωτάθλημα. Στο 62’ ο Ολυμπιακός κέρδισε και δεύτερο πέναλτι στο ματς όταν σε κεφαλιά του Παπασταθόπουλου ο Χατζηισαίας σταμάτησε τη μπάλα με το χέρι. Ο Ελ Αραμπί το εκτέλεσε και με το 4ο χατ τρικ του στην Ελλάδα (8 γκολ συνολικά στο πρωτάθλημα) έκανε το 0-3. Μάλιστα λίγο πριν την αλλαγή του ο Μαροκινός φορ έχασε μοναδική ευκαιρία και για 4ο γκολ (69).

Ο Ατρόμητος το μόνο αξιόλογο που έκανε ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία που έχασε στο 86’ με τον Μπεντινέλι.

Ο διαιτητής Καραντώνης «κιτρίνισε» τους Νάτσο, Παπαδόπουλο, Ανδρούτσο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος (64’ Κυβρακίδης), Παπαδόπουλος, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο, Νάτσος, Χαρίσης, Ντένιτς (46’ Μουνίθ), Σπιριντόνοβιτς (64’ Μπεντινέλι), Κουλούρης (84’ Τζαβίδας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Λαλά, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ (76’ Ανδρούτσος), Εμβιλά (65’ Μ. Καμαρά), Μπουχαλάκης, Λόπες (65’ Ροντρίγκες), Α. Καμαρά, Μασούρας (71’ Βρουσάι), Ελ Αραμπί (72’ Τικίνιο)

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter