Super League: Με γκολ του Καρίμ η ΑΕΚ νίκησε 1-0 στη Λαμία

Super League: Με γκολ του Καρίμ η ΑΕΚ νίκησε 1-0 στη Λαμία

Η ΑΕΚ εξακολουθεί να μην… λάμπει στο πρωτάθλημα με την απόδοση της, αλλά τουλάχιστον κερδίζει. Στη Λαμία νίκησε 1-0 την τοπική ομάδα, παρότι αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο από το 53’ (αποβολή Ινσούα) και πλησίασε τον ΠΑΟΚ στη τρίτη θέση.

Η Ενωση ανασταλτικά είχε προβλήματα, αλλά παρόλα αυτά το γρήγορo γκολ του Καρίμ Ανσαριφάρντ στο 9’ ήταν αρκετό για να της δώσει τους τρεις βαθμούς. Ο Ιρανός φορ στο 21’ έφτασε κοντά στο 0-2, αλλά η κεφαλιά του σταμάτησε στο δοκάρι.

Η Λαμία προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, όμως ο Προβυδάκης στο 39’ ήταν άστοχος από πλεονεκτική θέση.

Στο 53’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Ινσούα, ο οποίος «κλάδεψε» τον Προβυδάκη. Η ΠΑΕ ΑΕΚ σχολίασε την απόφαση του Αριστομένη Κουτσιαύτη γράφοντας στην ιστοσελίδα της στο facebook:

53’ Ο διαιτητής με μια κόκκινη – εφεύρεση στον Ινσούα, αφήνει την ΑΕΚ με δέκα παίκτες!».

Στο 64’ ο Αραμπούλι βρέθηκε απέναντι από τον Αθανασιάδη, αλλά καθυστέρησε να πλασάρει και έχασε μοναδική ευκαιρία για το 1-1.

Ο Κουτσιαύτης έδειξε κίτρινες κάρτες στους Ρόμανιτς, Βασιλακάκη, Τζανδάρη, Ολιβέιρα.

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Βλάχος, Σκόνδρας, Μπεχαράνο (59′ Τζανδάρης), Μπιάρνασον (74′ Γκούγκα), Προβυδάκης (59′ Ντέλετιτς), Βασιλακάκης (59′ Αραμπούλι), Ρόμανιτς (63′ Τιρόνε), Καραμάνος.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Ινσούα, Σβάρνας, Νεντελτσιάρου, Μπακάκης, Σιμόες, Σάκχοφ (69′ Κρίστιτσιτς), Μάνταλος (62′ Γαλανόπουλος), Τάνκοβιτς (69′ Λιβάια), Αλμπάνης (57′ Λόπες), Ανσαριφάρντ (63′ Ολιβέιρα)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter