Super League: Με ήρωα τον Γιαννιώτη ο Ατρόμητος 1-1 στα Γιάννινα

Super League: Με ήρωα τον Γιαννιώτη ο Ατρόμητος 1-1 στα Γιάννινα

Ο Αντρέας Γιαννιώτης απέκρουσε πέναλτι του Σωτήρη Νίνη στο 90′ και κράτησε όρθιο τον Ατρόμητο στα Γιάννινα (1-1) στην 20η αγωνιστική της Super League.

Στο πρώτο μέρος το ματς ήταν ισορροπημένο με τον ΠΑΣ να είναι πιο απειλητικός από τους φιλοξενούμενους και μάλιστα πέτυχε δυο γκολ εκ των οποίων μέτρησε το ένα. Μόλις στο 5′ ο Σόρια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε απο το VAR για οφσάιντ του Μορέιρα στο ξεκίνημα της φάσης Στο 32 από διπλή προσπάθεια του Παμλίδη επωφελήθηκε ο Μπάλαν και με σουτ έκανε το 1-0.

Στο β’ μέρος η εικόνα του ματς δεν άλλαξε παρά την προσπάθεια του Ατρόμητου να γίνει πιο πιεστικός για να φτάσει στην ισοφάριση. Τελικά οι φιλοξενούμενοι χρειάστηκαν ένα εντυπωσιακό γκολ απο τον Τζοβάρα για να φτάδουν στο 77′ στην ισοφάριση. Ο Ελληνας επιθετικός με ένα βολ- πλανέ έγραψε το 1-1. Ο ΠΑΣ είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη όταν στο 90′ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Τζίμα, όμως ο Γιαννιώτης απέκρουσε το χτύπημα του Νίνη, ενώ στην επιστροφή ο Καραχάλιος έστειλε τη μπάλα άουτ.

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος “κιτρίνισε” τους Φριντγιόνσον, Καραχάλιο, Ερλινγκμαρκ, Τζίμα.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Τσιντώτας, Σόρια, Καραχάλιος, Μπακαδήμας, Πήλιος, Παντελάκης, Ριένστρα (83′ Νίνης), Τζίνο (63′ Λιάσος), Μορέιρα, Παμλίδης (72′ Τζίμας), Μπάλαν.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Αθανασίου, Έρλινγκμαρκ (58′ Οικονομίδης), Γκονθάλεθ, Ρομπάιγ, Κιάρτανσον (58′ Τζαβίδας), Ροτάριου (66′ Τζοβάρας), Φριντγιόνσον (58′ Κούεν).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter