Super League: Με το δεξί ο Βόλος 2-1 τη Λαμία

Super League: Με το δεξί ο Βόλος 2-1 τη Λαμία

Μετά από ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο όπου προηγήθηκε 2-0, ο Βόλος νίκησε στο τέλος με αρκετό άγχος τη Λαμία με 2-1 και ξεκίνησε με το δεξί το νέο πρωτάθλημα της Super league 1.

Οι Βολιώτες μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και την πρώτη τους αξιόλογη επίθεση άνοιξαν το σκορ στο 8’ με προβολή του Μπαρτόλο μετά από σουτ του Ρομέρο στο δοκάρι. Το συγκρότημα της Μαγνησίας διπλασίασε τα τέρματά του στο 41’ με πλασέ του Φαν Φέερτ, μετά από ωραία πάσα του Ρεγκατίν.

Στην επανάληψη η ομάδα της Λαμίας μπήκε φουριόζα στο παιχνίδι και στο 52’ μείωσε σε 2-1 με σουτ του Τιρόνε, αφού εκμεταλλεύθηκε τραγικό λάθος του γκολκίπερ του Βόλου, Κλέιμαν που πάσαρε άθελά του την μπάλα στο σκόρερ αλλά παρά τις προσπάθειες της δεν κατάφερε τελικά να ισοφαρίσει.

Ο διαιτητής Καραντώνης έδειξε κίτρινες στους Γκέντσογλου, Νούνιες, Σοάρες.

ΒΟΛΟΣ (Αμπασκάλ): Κλέιμαν, Πουρίτα, Ρομέρο, Γκρίλο, Φερράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος (77’ Σοάρες), Ρεγκατίν, Μπαρτόλο, Φερνάντες (85’ Βοϊτκόφσκι), Φαν Βέερτ (67’ Ροσέρο).

ΛΑΜΙΑ (Γρηγορίου): Σαράνοφ, Αντέτζο (46’ Μαζουλουξής), Τζανετόπουλος (83’ λ.τ. Βύντρα), Μαρτίνεθ, Σκόνδρας, Τζανδάρης, Νούνιες, Ελευθεριάδης (46’ Μανουσάκης), Γκέντζογλου (46’ Τιρόνε), Καραμάνος (73’ Μανούσος), Ρόμανιτς.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter