Super League: Με χατ τρικ Καρέλη ο Παναιτωλικός 4-1 στα Γιάννινα

Super League: Με χατ τρικ Καρέλη ο Παναιτωλικός 4-1 στα Γιάννινα

Με τον Καρέλη να σημειώνει τρία γκολ ο  εντυπωσιακός ο Παναιτωλικός “έπνιξε” τον ΠΑΣ στα Γιάννινα (1-4) στην 6η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Αναστασίου μπήκε δυνατά στο ματς με στόχο να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους και το κατάφερε με ιδανικό τρόπο. Μόλις στο 6′ ο Μόρσεϊ άνοιξε το σκορ (0-1) και στο 25′ ο Καρέλης με κοντινό σουτ “πάγωσε” τους γηπεδούχους για το 0-2.

Ο ΠΑΣ είχε την πρωτοβουλία αλλά του έλειπε η καλή τελική πάσα για να δημιουργήσει κινδύνους στη εστία των φιλοξενούμενων που ήταν πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις τους. Στο 35′ τα Γιάννινα κατάφεραν να μειώσουν σε 1-2 με κεφαλιά του Εραμούσπε από κόρνερ του Μορέιρα και λίγο αργότερα (41′) έχασαν μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσουν, με τον Σταματελόπουλο.

Ιδιο σκηνικό και στο β’ μέρος με τον ΠΑΣ να έχει την πρωτοβουλία και τον Παναιτωλικό να ειναι επικίνδυνος στην αντεπίθεση. Κάπως ετσι στο 71′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν φάουλ,  κεφαλιά Κορνέλιουσον, προβολή Καρέλη και… 1-3. Οι γηπεδούχοι έχασαν πολύ καλή ευκαιρία με τον  Ροσέρο στο 82′ αλλά σε μία ακόμη ξαφνική αντεπίθεση (86′) ο καταπληκτικός Καρέλης έφτασε στο χατ τρικ για το τελικό 1-4…

Ο διαιτητής Μαλούτας έδειξε κίτρινες κάρτες στους Λάρσον, Σόρια, Καρέλης, Σενγκέλια, Καραχάλιο, Μπαγκαλιάνη.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Σούλης, Σόρια, Εραμούσπε, Μπαγκαλιάνης, Ποζνάνσκι (81′ Μπάλαν), Καραχάλιος, Κιάκος, Λιάσος (59′ Τζίμας), Ροσέρο, Μορέιρα (81′ Λώλης), Σταματελόπουλος (733′ Παμλίδης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ανέστης, Μπακάκης (85′ Αποστολάκης), Λάρσον, Κορνέλιους, Χατζηθεωδωρίδης, Μλάντεν (80′ Φλόρες), Ντουάρτε, Ντίας (58′ Κολοβός), Σενγκέλια (58′ Ντιαγκό), Μόρσεϊ (58′ Μάρτενσον), Καρέλης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter