Super League: Μισή ντουζίνα γκολ ο ΠΑΟΚ, 6-0 τον ΙΙωνικό

Super League: Μισή ντουζίνα γκολ ο ΠΑΟΚ, 6-0 τον ΙΙωνικό

Ο ΠΑΟΚ σημείωσε την πιο ευρεία νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα καθώς συνέτριψε με 6-0 τον Ιωνικό στην 25η αγωνιστική της Super League.
Στο 2ο λεπτό ο Νάρεϊ αιφνιδίασε τους φιλοξενούμενους και άνοιξε το σκορ, όταν επιχείρησε σέντρα σουτ η μπάλα κόντραρε στον Ρομαό και κατέληξε στα δίχτυα (1-0).

Το γρήγορο γκολ άνοιξε την όρεξη του ΠΑΟΚ που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και στο 30′ είχε ανεβάσει τον δείκτη του σκιρ στο 4-0 ενώ του είχε ακυρωθεί κι ένα ακόμη γκολ (18′ Νάρεϊ). Στο 24′ ο Κωνσταντέλιας οου είχε γενέθλια σήμερα, έκανε το 2-0 και στο 28′ ο Τόμας πέτυχε το τρίτο γκολ, για να έρθει στο 30′ ο Ζίφκοβιτς να σημειώσει το ωραιότερο γκολ του ματς (4-0) απέναντι σε έναν ανήμπορο να αντισταθεί, Ιωνικό.

Στο β’ μέρος ο Ιωνικός έμεινε στο 49′ με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Μάσας και στο 54′ πάλι ο Νάρεϊ δημιούργησε και ο Κεντζιόρα με προβολή έκανε το 5-0. Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ έριξε τον ρυθμό αλλά στο 68′ βολίδα του Τάισον σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Τελικά το σκορ έκλεισε ο 17χρονος Τζίμας στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων (6-0) κι έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής του “δικεφάλου” που σκοράρει σε αγώνα πρωταθλήματος, παίρνοντας το ρεκόρ από τον Γιώργο Κούδα!

Ο διαιτητής Σιδηρόπουλος έδειξε κίτρινες κάρτες στους Μάσας, Κάνιας.

ΠΑΟΚ: Κοτάρασκι, Κεντζιόρα, Ινγκασον, Νάσμπεργκ, Ρ. Σοάρες, Αουγκούστο (58′ Ελ Καντουρί), Ντάντας, Νάρεϊ (58′ Τάισον), Κωνσταντέλιας (71′ Τζίμας), Ζίβκοβιτς (76′ Ρικάρντο), Τόμας (71′ Μπίσεσβαρ).

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Σόουζα, Τσιγκρίνσκι, Ρομαό, Ρουμπουλάκου, Αντούνιες (46′ Τσίμπσαχ), Κάνιας, Μάσας, Λοβέρα (76′ Πογκοσιάν), Σεμπά (76′ Τσιριγώτης) , Μάντζης.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter