Super League: Μπλόκο Ατρόμητου στον Ολυμπιακό (0-0)

Super League: Μπλόκο Ατρόμητου στον Ολυμπιακό (0-0)

Ο Ολυμπιακός είχε ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών κυρίως στο β’ μέρος κι έχασε τους δυο πρώτους βαθμούς του και μάλιστα στην έδρα του, με το καλημέρα στο πρωτάθλημα, από τον μαχητικό Ατρόμητο, που παραδοσιακά δυσκολεύει τους «ερυθρόλευκους» (0-0).

Το ματς ξεκίνησε σε τρελό ρυθμό και αφού στο 3’ ο Τικίνιο έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 9ο λεπτό μέσα σε 20 δεύτερα οι δύο ομάδες είχαν από μια μεγάλη ευκαιρία για να πετύχουν γκολ. Αρχικά ο Τικίνιο και πάλι, έκανε εντελώς μόνος ένα αδύναμο πλασέ που μπλόκαρε εύκολα ο Πίριτς και στην αντεπίθεση από σέντρα του Καστεγιάνο, ο Κουλούρης έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Βατσλίκ ενστικτωδώς απέκρουσε κι έσωσε το 0-1.

Σχεδόν ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε στο δίλεπτο 26’-27’. Αρχικά ο Ελ Αραμπί δεν πρόλαβε να στείλει τη μπάλα από κοντά στα δίχτυα και στο επόμενο λεπτό ο Μουνίρ με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και άουτ.

Στο β’ μέρος ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους στην εστία του Ατρομήτου αφού οι Περιστεριώτες με υποδειγματική αμυντική λειτουργία είχαν κλείσει καλά τους διαδρόμους. Οι γηπεδούχοι πήραν μπροστά μετά το 60’ και στο δίλεπτο 64’-65’ πολιόρκησαν τα καρέ των φιλοξενούμενων κι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με Μπουχαλάκη, Εμβιλά και Σισέ να ανοίξουν το σκορ. Στο 71’ νέα μοναδική ευκαιρία είχε ο Ελ Αραμπί, ενώ ο ίδιος παίκτης μαζί με τον Ονιεκούρου δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα στο 78’. Στο ίδιο διάστημα οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν καθόλου κι έπαιζαν με τον χρόνο.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο το ματς εξελίχθηκε σε γκραν γκινιόλ με τους γηπεδούχους να χάνουν ευκαιρίες και να μη μπορούν τελικά να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα ούτε στα επτά λεπτά των καθυστερήσεων με τους Μπα και Κούντε να χάνουν μοναδικές ευκαιρίες στο 94’ και το 95’.

Ο διαιτητής Γκορτσίλας «κιτρίνισε» τους Παπαδόπουλο, Σάλομον, Σισέ, Καστεγιάνο, Κωτσόπουλο, Πίρσιτς.

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Καρμπόβνικ (68’ Ανδρούτσος), Σισέ, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Βαλμπουενά (88’ Αλ. Μπα), Εμβιλά, Μπουχαλάκης (68’ Κούντε), Λόπες (46’ Ονιεκούρου), Τικίνιο, Ελ Αραμπί

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Πίρσιτς, Βασιλαντωνόπουλος, Χατζηισαΐας, Παπαδόπουλος, Καστεγιάνο, Ντένιτς, Σάλομον, Καρτάλης (81’ Κωτσόπουλος), Μουνίθ (89’ Νάτσος), Κλωναρίδης (68’ Μπεντινέλι), Κουλούρης

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter