Super League: «Μπλόκο» του Αστέρα στον Παναθηναϊκό μέσα στην Τρίπολη

Super League: «Μπλόκο» του Αστέρα στον Παναθηναϊκό μέσα στην Τρίπολη

Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε 1-0 τον Παναθηναϊκό στην 20η αγωνιστική της Super League και τον γκρέμισε από την κορυφή της Super League στην οποία πέρασε από χθες η ΑΕΚ. Οι “πράσινοι” έπαιζαν από το 33′ με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Κουρμπέλη με δύο κίτρινες.

Στο πρώτο 20λεπτο ο Παναθηναϊκός είχε την πρωτοβουλία αλλά απείλησε μόνο μια φορά, στο 6′ με το σουτ του Πέρεθ να φεύγει λίγο άουτ. Ο Αστέρας με σφιχτή άμυνα έκλεισε τους διαδρόμους και οι “πράσινοι” δυσκολεύονταν να δημιουργήσουν κινδύνους. Οι φιλοξενούμενοι ήλεγχαν το ματς, ο Παλάσιος είχε σουτ λίγο άουτ στο 32′, όμως στο επόμενο λεπτό έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής με 2η κίτρινη στον Κουρμπέλη!

Μετά την αποβολή ο Αστέρας ισορρόπησε το ματς χωρίς πάντως να μπορεί να απειλήσει τον Μπρινιόλι.

Στο 2ο ημίχρονο οι “πράσινοι” δεν ρίσκαραν στο ξεκίνημα και πρόσεχαν μην αιφνιδιαστούν. Ομως το έκαναν στο τελευταίο 20λεπτο με την είσοδο στο ματς του Ιωαννίδη και του Μαντσίνι. Στο 75′ το σουτ του Παλάσιος πέρασε μόλις άουτ. Το ματς έδειχνε ότι πάει για 0-0 αλλά στο 80′ από τυφλή απόκρουση του Πούχατς η μπάλα έφτασε στον Μπαρτόλο που σούταρε με τη μία κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπρινιόλι για το 1-0 του Αστέρα. Οι “πράσινοι” βγήκαν για τα καλά μπροστά για την ισοφάριση αλλά δεν κατάφεραν να την πετύχουν…

Ο διαιτητής Θανάσης Τζήλος απέβαλε τον Κουρμπέλη και  “κιτρίνισε” ακόμη τους Γκαρντάβσκι, Μπαράλες, Μπαρτόλο, Σίτο, Μπερτόγλιο, Ιγκλέσιας.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Ατιένθα, Καστάνο, Καρμόνα, Άλβαρες, Ιγκλέσιας, Σανταφέ (71′ Μπαρτόλο), Γκαρντάβσκι (55′ Μπερτόγλιο), Σίτο (90′ Γκαρθία), Κρέσπι (90′ Αλάγκμπε), Μπαράλες.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Σάρλια, Πούχατς (81′ Χουάνκαρ), Πέρεθ, Κουρμπέλης, Τσέριν (74′ Τσόκαϊ), Μπερνάρ (68′ Μαντσίνι), Παλάσιος (81′ Κλεϊνχέισλερ), Σπόραρ (68′ Ιωαννίδης).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter