Super League: Μπλόκο του Αστέρα στον Ολυμπιακό (0-0)

Super League: Μπλόκο του Αστέρα στον Ολυμπιακό (0-0)

Στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα, ο Ολυμπιακός άφησε τους πρώτους του βαθμούς (0-0) στο πρωτάθλημα στην 2η αγωνιστική της Super League. Σημαντικό ότι αυτή ήταν η 6η ισοπαλία των «ερυθρολεύκων» τη φετινή σεζόν, σε οκτώ επίσημα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη, όπου έχουν μόνο μια νίκη…

Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας καθώς στο βρεγμένο τερέν λόγω της βροχόπτωσης καθώς οι καλές φάσεις ήταν ελάχιστες. Ο Αστέρας πολύ καλά διαβασμένος έκλεισε τους διαδρόμους στη μεσαία γραμμή και ο Ολυμπιακός δύσκολα μπορούσε να φθάσει στην περιοχή των γηπεδούχων και αρκέστηκε σε κάποια σουτ εκτός περιοχής. Η μόνη μεγάλη ευκαιρία στο ματς έγινε στις καθυστερήσεις με κοντρόλ και σουτ τη κίνηση του Ελ Αραμπί που έσωσε με προβολή ο Ατιένθα…

Στο 2ο ημίχρονο ο Ολυμπιακός μπήκε φουριόζος στο ματς με στόχο το γρήγορο γκολ. Πίεσε ασφυκτικά τον Αστέρα, έπαιξε γρήγορα, δημιούργησε πολλούς κινδύνους και είχε ευκαιρίες με τους Μασούρα, Χουάνγκ, Ελ Αραμπί. Όμως στο 63’ ο Αστέρας ήταν αυτός που βρήκε δίχτυα με τον Ατιένθα αλλά το γκολ ακυρώθηκε για φάουλ που προηγήθηκε, του Μπενίτο στον Αβιλα, κάτι που επιβεβαίωσε και το VAR.

Στο τελευταίο 15λεπτο οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν στο μισό γήπεδο τον Αστέρα που οπισθοχώρησε για να κρατήσει το μηδέν αλλά γκολ δεν βρήκαν κι έχασαν τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Ο διαιτητής Καραντώνης «κιτρίνισε» τους Γκαρντάβσκι, Καστάνιο, Τιλίκα, Βαλμπουενά, Μπαράλες.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Αλβάρες, Καρμόνα (46’ Μπενίτο), Ατιένθα, Καστάνο, Μουνάφο (11’ Γκαρσία), Στάνκο, Γκαρντάβσκι (70’ Ριέρα), Μπερτόλιο (60’ Τζουκάνοβιτς), Τιλίκα (60’ Μπαρτόλο), Μπαράλες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Άβιλα, Μπα, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά (81’ Κούντε), Χουάνγκ, Ραντζέλοβιτς (69’ Ροντρίγκες), Ζινκερνάγκελ (60’ Βαλμπουενά), Μασούρας (69’ Ουί-Τζο), Ελ Αραμπί.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter