Super League: Νέος πρόεδρος ο Μπουτσικάρης, επεισόδιο Αλαφούζου – Κούγια

Super League: Νέος πρόεδρος ο Μπουτσικάρης, επεισόδιο Αλαφούζου – Κούγια

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Λεωνίδας Μπουτσικάρης είναι ο νέος πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας επικρατώντας στην εκλογική διαδικασία του Αλέξη Κούγια με ψήφους 8-5, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης «έριξε» λευκό.

Το νέο πρόεδρο της Λίγκας ψήφισαν οι ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Βόλος, ΟΦΗ, Λαμία και Παναθηναϊκός και τον αντίπαλο του οι ΠΑΕ ΑΕΛ, Ολυμπιακός, Άρης, Πανιώνιος και Ατρόμητος.

Στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας δεν έλειψαν τα παρατράγουδα. Ο Κούγιας επιτέθηκε λεκτικά στο νέο πρόεδρο του Συνεταιρισμού, χαρακτηρίζοντάς τον «χθεσινό», ενώ πρόσθεσε: «Ήσουν δικηγόρος του Τσακογιάννη και του Σταθάκη. Ένα παιδί για τα θελήματα». Η απάντηση ήρθε διά στόματος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος απευθυνόμενος στον Κούγια είπε: «Τον κακό σου τον καιρό, είσαι τρελός». Ο ισχυρός άνδρας της Λάρισας από την πλευρά του, του είπε: «Είσαι ένας διεφθαρμένος. Κρυβόσουν μήνες στο Λονδίνο. Και μαζί με τον Πατέρα και τον Ντογιάκο στήσατε τον Μαρινάκη για να τον βάλετε φυλακή με όλους τους στημένους».

Ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης είναι δικηγόρος και συνεργάζεται με την «πράσινη» ΠΑΕ από το 2013, ενώ το 2018 ανέλαβε γενικός διευθυντής της και προϊστάμενος νομικών υπηρεσιών. Εδώ και ένα χρόνο ο ρόλος του αναβαθμίστηκε και είναι ο Α’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ.

Πριν από την εκλογική διαδικασία ο Ολυμπιακός ζήτησε να παραταθεί η θητεία του Μηνά Λυσάνδρου και να μην διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες, αλλά το αίτημα του απορρίφθηκε με ψήφους 8-6. Οι 6 ομάδες που ψήφισαν υπέρ της αναβολής ήταν η Λάρισα, ο Άρης, ο Αστέρας Τρίπολης, ο Ατρόμητος, ο Πανιώνιος και η πειραϊκή ΠΑΕ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter