Super League: Νίκη για Ατρόμητο, 2-0 τον Παναιτωλικό

Super League: Νίκη για Ατρόμητο, 2-0 τον Παναιτωλικό

Τη δεύτερη νίκη του στην Super League πέτυχε ο Ατρόμητος επικρατώντας 2-0 του Παναιτωλικού στο Περιστέρι και με το «τρίποντο» ανέβηκε στην 7η θέση της βαθμολογίας. Αρνητικός πρωταγωνιστής του παιχνιδιού ήταν ο διαιτητής Βαγγέλης Μανούχος, ο οποίος σφύριξε ένα ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων κι ενώ το αποτέλεσμα ήταν 0-0.

Το ματς είχε ελάχιστες φάσεις και ο Ατρόμητος απείλησε για πρώτη φορά στο 8’ με τον Κωτσόπουλο, ενώ στο 12΄ δόθηκε η εσχάτη των ποινών. Παράβαση δεν υπάρχει στο μαρκάρισμα του Ντάλσιο στον Ρισβάνη και το παράδοξο είναι ότι ο Μανούχος έκανε και χρήση του VAR για να επιβεβαιώσει το αρχικό του σφύριγμα! O Μανούσος ήταν εύστοχος στην εκτέλεση πέναλτι και άνοιξε το σκορ (1-0).

Στο 51΄ο Μανούχος απέβαλε τον Ταχάρ και ο Παναιτωλικός συνέχισε το παιχνίδι με 10 παίκτες. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 78’ με κεφαλιά του Κωτσόπουλου, μετά από σέντρα του Μανούσου (2-0).

«Ημασταν πολύ καλοί στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα, στην συνέχεια δεν παίξαμε όπως θέλαμε. Στο δεύτερο μέρος βελτιωθήκαμε, ειδικά μετά την αποβολή του Ταχάρ. Είναι μία σημαντική νίκη, μας δίνει εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση ενόψει και του ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα», δήλωσε ο προπονητής του Ατρόμητου Νταμίρ Κάναντι, ενώ ο αμυντικός της ομάδας Σπύρος Ρισβάνης, είπε: «Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, αλλά στην συνέχεια ήμασταν λίγο πιο χαλαροί. Μετά την κόκκινη θα μπορούσαμε να βάλουμε παραπάνω γκολ. Κρατάμε τη νίκη. Είναι χαρά μου να έχουμε τον Κάνταντι για προπονητή. Δεν κατεβάζουμε ποτέ το κεφάλι ακόμη και μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό».

Κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Χριστοδουλόπουλος, Αγκάγιεφ, Ντίας.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Γκάλο (81′ Στρούγγης), Ρισβάνης, Γούτας, Γκαλβάο (66′ Τομάσεβιτς), Κιβρακίδης, Σάλομον, Μπουσουλάτζιτς (82′ Χαρίσης), Μανούσος (87′ Ούμπιδες), Χριστοδουλόπουλος (66′ Αγκάγιεφ), Κωτσόπουλος.

Παναιτωλικός: Κνετ, Λιάβας, Καρασαλίδης, Μάζουρεκ (54′ Τσιγγάρας), Αριγίμπι (68′ Βέργος), Ντάλσιο (84′ Άλβαρεζ), Ντίαζ, Ταχάρ, Κωνσταντόπουλος, Βάντερσον (84′ Περέιρα), Γιάκολις (68′ Μεντόζα). 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter