Super League: Νίκη με Βιεϊρίνια για τον ΠΑΟΚ επί του Πανιωνίου

Super League: Νίκη με Βιεϊρίνια για τον ΠΑΟΚ επί του Πανιωνίου

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Αντελίνο Βιεϊρίνια ηγήθηκε και πάλι του «δικεφάλου» για νίκη αυτή τη φορά επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη με 2-0 στην αυλαία της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο Βιεϊρίνια μπήκε αλλαγή στην θέση του Ελ Καντουρί που τραυματίστηκε και ήταν αυτός που άλλαξε το πρόσωπο της ομάδας του που ήταν μέτριο στο πρώτο μέρος.

Ο Πανιώνιος δεν μπόρεσε να απειλήσει τον «δικέφαλο» σε καμία στιγμή στο παιχνίδι παρά μόνο σε ένα σε μια εκτέλεση φάουλ του Αραμπούλι στο 45’ αλλά ο Ζίφκοβιτς έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 48’ ο Βιεϊρίνια εκτέλεσε κόρνερ και ο προωθημένος Ίνγκασον από κοντά άνοιξε το σκορ και στο 62’ από νέο κόρνερ του Βιεϊρίνια ο Άκπομ με κεφαλιά εξ επαφής έγραψε το 0-2.

Ο διαιτητής Κουμπαράκης κιτρίνισε τους Σαραμαντά, Ντομίνγκες, Γιαννούλη, Άκπομ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Παπαβασιλείου): Μάλερμπ, Παπαγεωργίου, Σαραμαντάς, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Κόρμπος, Οικονομίδης, Παπανικολάου (68’ Εμμανουηλίδης) Τσιλούλης (82’ Δούμτσιος) Μασούρας, Αραμπουλί

ΠΑΟΚ (Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Μάτος, Γιαννούλης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Αουγκούστο, Μίσιτς, Λημνιός (81’ Πέλκας), Ελ Καντουρί (46’ Βιεϊρίνια), Μπίσεσβαρ (73’ Μαουρίτσιο ), Άκπομ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter