Super League: Νίκη με κακή εμφάνιση o Παναθηναϊκός, 1-0 τον Απόλλωνα

Super League: Νίκη με κακή εμφάνιση o Παναθηναϊκός, 1-0 τον Απόλλωνα

Ο Παναθηναϊκός με κακή εμφάνιση και με την ψυχή στο στόμα νίκησε 1-0 τον μαχητικό, αλλά ακίνδυνο επιθετικά Απόλλωνα και απομακρύνθηκε κι άλλο από την ουρά του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκας 1.

Tο δεύτερο «τρίποντο» για την ομάδα του Λ. Μπόλονι στο πρωτάθλημα ήρθε από την… άσπρη βούλα, ενώ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στις καθυστερήσεις του ματς.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 12’ σκόραρε με τον Μπεντινέλι, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ στον Σένκεφελντ. Το παράδοξο στη φάση είναι ότι ο Ολλανδός στόπερ σταμάτησε να μαρκάρει τον αντίπαλο του πριν σφυρίξει ο διαιτητής.

Κόντρα στη ροή του αγώνα το τριφύλλι άνοιξε το σκορ. Στο 23’ ο Χατζηγιοβάνης σέντραρε, η μπάλα βρήκε το χέρι του Μπρούσιτς άλλαξε πορεία και ο Βέρχουλστ την έδιωξε. Ο Μαουρίσιο πήρε την κεφαλιά και την έστειλε στην εξωτερική πλευρά του δεξιού δοκαριού. Ο διαιτητής Στέφανος Κουμπαράκης έκανε χρήση του VAR και σφύριξε πέναλτι για χέρι του Κροάτη αμυντικού. Στο 26’ ο Χατζηγιοβάνης εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών και άνοιξε το σκορ (1-0).

Ο Απόλλων έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 29’. Ο Ντομίνγκες έπιασε το σουτ και ο Διούδης αποσόβησε τον κίνδυνο.

Στο 49’ οι γηπεδούχοι έφυγαν στην κόντρα με πέντε παίκτες, αλλά ο Σαβιέρ έκανε κακή επιλογή και η ευκαιρία χάθηκε. Στο επόμενο λεπτό ο Μπεντινέλι πάτησε περιοχή, έκανε το σουτ και η μπάλα πέρασε εκτός εστίας.

Στο 65’ ο Χατζηγιοβάνης εκτέλεσε κόρνερ, ο Σένκεφελντ πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από την εστία.

Στις καθυστερήσεις ο Λισγάρας πήρε την κεφαλιά από πλεονεκτική θέση, αλλά η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Ο Στ. Κουμπαράκης απέβαλε στο 90’ τον Μολό με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ «κιτρίνησε» και τους Διούδη, Μπρούσιτς, Ντομίνγκες, Λισγάρα, Τσιλούλη, Τσαμπούρη, Μπεντινέλι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Μολό, Σένκεφελντ, Πούγγουρας (77’ Καραγιάννης), Ζαγαρίτης, Αλεξανδρόπουλος (57’ Σερπέζης), Μαουρίσιο, Χατζηγιοβάνης, Σαβιέρ (77’ Βιγιαφάνιες), Μακέντα (73’ Αϊτόρ), Καρλίτος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης (81’ Λαγός), Ντομίνγκες, Λισγάρας, Μπρούσιτς, Τσαμπούρης, Μαρκ Φερνάντες (46’ Ιωαννίδης), Σλίβκα, Φατιόν (74’ Κολ), Μπεντινέλι, Τσιλούλης. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter