Super League: Νίκη του Βόλου στη Λαμία με δύο γκολ του Δουβίκα

Super League: Νίκη του Βόλου στη Λαμία με δύο γκολ του Δουβίκα

Ο Βόλος πέρασε αλώβητος και από την έδρα της Λαμίας, επικρατώντας με 2-1. 

Πρωταγωνιστής του ματς ήταν ο Τάσος Δουβίκας, καθώς πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του, ενώ η Λαμία παρέμεινε στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκας και μάλιστα χωρίς να έχει πάρει ούτε ένα πόντο.

Οι φιλοξενούμενοι στο 24’ εκμεταλλεύτηκαν λάθος του Αντέτζο και άνοιξαν το σκορ με διαγώνιο σουτ του 21χρονου φορ (0-1).

Στο 32’σφυρίχτηκε πέναλτι υπέρ της Λαμίας (μαρκάρισμα του Τέκιο στον Βασιλόγιαννη), αλλά ο διεθνής ρέφερι Γιάννης Παπαδόπουλος μετά τη χρήση του VAR, πήρε πίσω την εσχάτη των ποινών και έδωσε φάουλ εκτός περιοχής.

Στο 44’ η μπάλα στήθηκε στην άσπρη βούλα σε χέρι του Κολόμπο. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Μπιανκόνι, αλλά ο Γκαραβέλης μπλόκαρε την μπάλα και έτσι έμεινε το 0-1.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου 45λεπτου ήρθε η ισοφάριση. Στο 48’ ο Χατζηστραβός έκανε παράλληλο γύρισμα από δεξιά εντός περιοχή και ο Μπιανκόνι αυτή τη φορά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

O Δουβίκας «χτύπησε» για δεύτερη φορά στο 64’. Ο Μαρτίνες μπήκε στην περιοχή, γύρισε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι και εκεί ο νεαρός στράικερ με προβολή διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (1-2).

Ο Παπαδόπουλος έδειξε κίτρινη κάρτα στους Παλαβαντισβίλι, Σκόνδρα, Μπεχεράνο, Τέκιο, Δημόπουλο, Γκουαρατσένα.

ΛΑΜΙΑ: Θεοδωρόπουλος, Σκόνδρας, Σαραμαντάς, Αντέγιο, Βύντρα (45’ Τζανετόπουλος), Παλαβαντισβίλι (65’ Βασιλακάκης), Μπεχαράνο (74’ Μπουλούλης), Χατζηστραβός (75’ Αραμπούλι), Καραμάνος, Βασιλόγιαννης (46’ Ντέλετιτς), Μπιανκόνι.

ΒΟΛΟΣ: Γκαραβέλης, Τέκιο (55’ Ντεντάκης), Φεράρι, Κολόμπο, Σάντσες (23’ Δημόπουλος), Τσοκάνης, Ριένστρα, Περέα (81’ Κιάκος), Δουβίκας, Μπαριέντος (55’ Γκουαρατσένα), Μαρτίνες.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter