Super League: Νίκη με άγχος για τον ΠΑΟΚ, επικράτησε 3-2 του Λεβαδειακού

Super League: Νίκη με άγχος για τον ΠΑΟΚ, επικράτησε 3-2 του Λεβαδειακού

Το παιχνίδι της Τούμπας ήταν χορταστικό σε θέαμα με τον ΠΑΟΚ να φτάνει στη νίκη, έστω και με άγχος, επί του Λεβαδειακού και να παραμένει σε τροχιά τίτλου.

Ο Δικέφαλος άνοιξε το σκορ στο 10’ με σουτ του Ντάντας (1-0), αλλά οι φιλοξενούμενοι απάντησαν άμεσα. Στο 12’ ο Κοτάρσκι ανέτρεψε τον Λουάλουα και ο ρέφερι σφύριξε πέναλτι. Στο 15’ ο Μουτίνιο ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα και ισοφάρισε (1-1).

Στο 18’ ο Λουάλουα «σημάδεψε» το δοκάρι του ΠΑΟΚ, ο οποίος πήρε και πάλι το προβάδισμα στο σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Και το 2-1 πέτυχε ο Ντάντας.

Στο 61’ οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο γκολ με κεφαλιά του Κουλιεράκη (3-1), αλλά ο Λεβαδειακός ξαναμπήκε στο παιχνίδι με γκολ του Τσάπρα στο 66’ (3-2). Ο Τόρο στο 78’ και ο Γερεμέγεφ στο 85’ έχασαν ευκαιρίες να ισοφαρίσουν σε 3-3, ενώ στο 87’ ο Ολιβέιρα βγήκε τετ α τετ με τον Στογιάνοβιτς, αλλά το πλασέ του ήταν άστοχο.

«Οξύμωρο το γεγονός πως πετύχαμε δύο γκολ και δεν πήραμε τίποτα. Ήταν ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι. Διεκδικήσαμε το παιχνίδι, κάτι που το θέλαμε. Βάλαμε δύο γκολ στην Τούμπα, αλλά δεν αποφύγαμε εύκολα λάθη. Έγινε η προσπάθεια, ωραίο ματς, κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Πρέπει να αποδεχτούμε το αποτέλεσμα και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι», δήλωσε ο προπονητής του Λεβαδειακού Γ. Βέλιτς, ο οποίος πρόσθεσε: «Για εμάς είναι δύναμη η εμφάνισή μας. Ήταν αξιοπρεπής.  Ήμασταν καλοί στην κυκλοφορία της μπάλας, μας έλειψε η καλή τελική ενέργεια. Δεχτήκαμε γκολ που μας στοίχισε στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου. Είχαμε δύο περιπτώσεις να βρούμε κι άλλο γκολ, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Ο Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Κοτάρσκι, Νάρεϊ, Κωνσταντέλιας, Νταμπό, Βινίσιους, Τόρο.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε (81’ Βιεϊρίνια, 93’ Νάσμπεργκ), Κάργας, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ (81’ Σοάρες Φιλίπε), Ντάντας, Νάρεϊ (72’ Ζίβκοβιτς), Κωνσταντέλιας (80’ Μπίσεσβάρ), Τάισον, Ολιβέιρα.

Λεβαδειακός: Στογιάνοβιτς, Τσάπρας, Βινίσιους, Τζημόπουλος, Βήχος (78’ Συμελίδης), Παναγιώτου, Μεχία (79’ Σακό), Νίκας, Νταμπό (67’ Γερεμέγεφ), Μουτίνιο, Λουαλούα (56’ Τόρο).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter