Super League: Νικητής στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ με σκόρερ τον Ίνγκασον

Super League: Νικητής στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ με σκόρερ τον Ίνγκασον

Χάρις σε ένα εντυπωσιακό γκολ του Ίνγκασον ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Άρη 1-0 στο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής της Super League και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Ο «δικέφαλος» ξεκίνησε επιθετικά το ματς με στόχο να βάλει τον αντίπαλο του στα καρέ του. Απείλησε περισσότερο με τα στημένα που κέρδισε και στο 17’ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Οντουμπάτζο, έπειτα από κεφαλιά του Ολιβέιρα. Το VAR κάλεσε τον ρέφερι να το δει στο μόνιτορ και τελικά μετά από 4λεπτη καθυστέρηση, το πέναλτι εκτέλεσε ο Σβαμπ, ο Κουέστα έδιωξε, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς…

Μετά το 20λεπτο το ντέρμπι πήρε γρήγορο ρυθμό καθώς και ο Αρης άρχισε να κλέβει μπάλες και να βγάζει ταχύτατες αντεπιθέσεις. Ετσι στο 29’ σουτ του Μαντσίνι έφυγε λίγο άουτ, στο 32’ κεφαλιά του Κουλιεράκη είχε ίδια τύχη και στο 34’ από πάσα του Κωνσταντέλια ο Νάρει έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι του Κουέστα.

Ο ΠΑΟΚ ανέλαβε πλήρως την πρωτοβουλία στη συνέχεια και στις καθυστερήσεις του ημίχρονου (45’+2’) κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Ζίβκοβιτς εκτέλεσε κόρνερ, ο Κουλιεράκης πήρε την κεφαλιά και από το ύψος της μικρής περιοχής ο Ίνγκασον με ανάποδο ψαλίδι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-0).

Στο β’ μέρος ο ΠΑΟΚ έριξε τον ρυθμό ενώ ο Άρης προσπάθησε να κερδίσει μέτρα στο γήπεδο για να φτάσει στην ισοφάριση. Με το ξεκίνημα υπήρξε τετράλεπτη διακοπή λόγω των καπνογόνων που άναψαν οι φίλοι των γηπεδούχων με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καλή ορατότητα στον αγωνιστικό χώρο.

Το ντέρμπι δεν είχε ρυθμό καθώς τα πολλά φάουλ και οι συνεχείς διακοπές δεν άφησαν να παιχθεί ποδόσφαιρο όπως στο πρώτο 45λεπτο.

Ο Ούγγρος διαιτητής Τάμας Μπόγκναρ έβγαλε κίτρινες στους Αουγκούστο, Ζίφκοβιτς, Πίρσμαν, Κοτάρσκι, Σβαμπ.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ρ. Σοάρες, Αουγκούστο, Σβαμπ, Νάρεϊ (76’ Μπίσεσβαρ), Κωνσταντέλιας (81’ Φ. Σοάρες), Ζίβκοβιτς (86’ Μουργκ), Ολιβέιρα (76’ Τόμας).

Άρης: Κουέστα, Πίρσμαν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Οντουμπάτζο, Ετέμπο, Νταρίντα (79’ Καμάτσο), Γκαρσία, Ιτούρμπε (63’ Μανού Γκαρθία), Μαντσίνι, Γκρέι.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter