Super League: Ντέρμπι «φωτιά» σε Φάληρο και Τούμπα – Όλα τα σενάρια για τον τίτλο, πού θα δείτε τα ματς

Super League: Ντέρμπι «φωτιά» σε Φάληρο και Τούμπα – Όλα τα σενάρια για τον τίτλο, πού θα δείτε τα ματς

Όλα έτοιμα για την 9η και προτελευταία «στροφή» των πλέι οφ της Super League, η οποία περιλαμβάνει δύο σπουδαία ντέρμπι. Δεν αποκλείεται μάλιστα μετά τη λήξη των αναμετρήσεων ΟλυμπιακόςΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ΠΑΟΚΠαναθηναϊκός στην Τούμπα να έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση για το ποια ομάδα θα σηκώσει την κούπα του πρωταθλητή.

Η σέντρα και των δύο κρίσιμων ματς θα γίνει στις 20:00. Το ΟλυμπιακόςΑΕΚ θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sports 1 ενώ το ΠΑΟΚΠαναθηναϊκός από το NovaSports Prime. Νωρίτερα (18:00) θα διεξαχθεί το ΛαμίαΆρης.

Η μάχη για τον τίτλο «άναψε» για τα καλά μετά το αποτέλεσμα του εξ αναβολής ντέρμπι στην Τούμπα την περασμένη Κυριακή, με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί του Ολυμπιακού (2-0) και να μετατρέπεται στον μοναδικό «ουσιαστικό» διεκδικητή του πρωταθλήματος, πίσω από την ΑΕΚ που διατηρεί την κατάσταση στα χέρια της.

Super League: Όλα τα σενάρια για τον τίτλο

H ΑΕΚ με δύο νίκες παίρνει το πρωτάθλημα ό,τι κι αν συμβεί στα υπόλοιπα παιχνίδια. Παράλληλα, θα εξασφαλίσει το δεύτερο σερί πρωτάθλημά νωρίτερα, εάν επικρατήσει του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ο ΠΑΟΚ δεν νικήσει τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. 

Ο ΠΑΟΚ θέλει κι αυτός 2/2 απέναντι στον Παναθηναϊκό στην Τούμπα και τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και παράλληλα μία γκέλα της ΑΕΚ απέναντι στον Ολυμπιακό είτε τη Λαμία, για να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα.

Ο δε Παναθηναϊκός για να εξαντλήσει τις ελπίδες του και να τερματίσει πρώτος θα πρέπει να επικρατήσει του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο και παράλληλα η ΑΕΚ να πάρει μέχρι έναν βαθμό κόντρα σε Ολυμπιακό και Λαμία και ο ΠΑΟΚ να μη νικήσει τον Άρη.

Τέλος, ακόμη λιγότερες πιθανότητες έχει ο Ολυμπιακός, που πρέπει να νικήσει στα δύο εναπομείναντα ματς με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Παράλληλα, η ΑΕΚ να ηττηθεί από τη Λαμία, να έρθει ισόπαλο το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός και ο Άρης να επικρατήσει του ΠΑΟΚ την τελευταία αγωνιστική.

Super League: Η βαθμολογία των πλέι οφ

  1. ΑΕΚ 75
  2. ΠΑΟΚ 74
  3. Παναθηναϊκός 71
  4. Ολυμπιακός 70
  5. Άρης 52
  6. Λαμία 35

Η τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ (19/5)

ΑΕΚ – Λαμία (20:00)

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (20:00)

Άρης – ΠΑΟΚ (20:00)

Διαβάστε επίσης:

ΑΕΚ: Η Αστυνομία απαγορεύει συγκέντρωση οπαδών στο ξενοδοχείο και στη διαδρομή προς το γήπεδο

Οριστικά χωρίς κόσμο ο τελικός Κυπέλλου – Το αίτημα για τις προσκλήσεις

Μαρινάκης: «Έχω τη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα» – Τι είπε για τη Νότιγχαμ, τον Γκάρι Νέβιλ και τη διαιτησία

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter