Super League: Ο Αρης «κόλλησε» στα Γιάννινα (0-0)

Super League: Ο Αρης «κόλλησε» στα Γιάννινα (0-0)

O ΠΑΣ Γιάννινα «φρέναρε» τον Αρη (0-0) για την 16η αγωνιστική της Super League 1 και το άφησε οκτώ βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό.

Ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ βαρύς με αποτέλεσμα οι προσπάθειες των δύο ομάδων να επηρεάζονται απ’ αυτό αλλά και την έντονη βροχόπτωση. Παρ’ όλα αυτά, ο Αρης μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και στο πρώτο 20λεπτο ήταν κυρίαρχος του αγώνα. Κέρδισε απανωτά κόρνερ, έκανε πολλά σουτ αλλά δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ΠΑΣ απείλησε για πρώτη φορά στο 19’ με σουτ του Καρτάλη που έφυγε μόλις άουτ…

Στο 33’ ο Αρης πέτυχε γκολ με τον Μαντσίνι αλλά ο διαιτητής Τσαγκαράκης πήγε στο VAR και το ακύρωσε για φάουλ του Μάνου στον Χουτεσιώτη.

Στο β’ μέρος ο ΠΑΣ έχασε την μεγάλη ευκαιρία στο 78’ όταν το σουτ του Παμλίδη έδιωξε εντυπωσιακά ο Μπουσέρ σε κόρνερ και στο 82’ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε σουτ του Μάνου αλλά ο δόθηκε συνέχεια στο ματς μέσω VAR.

Ο διαιτητής Τσαγκαράκης έδειξε κίτρινες κάρτες στους Γκανέα, Παμλίδη, Κρίζμαν,

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Χουτεσιώτης, Παντελάκης, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Σάλιακας, Σιόντης, Καρτάλης, Μπρένερ (75’ Μπατίστ), Ντομίνγκεθ (89’ Ελευθεριάδης), Παμλίδης, Κρίζμαν (89’ Λιάρος).

ΑΡΗΣ: Μπουσέ, Γκανέα (56’ Σούντγκρεν), Σάκιτς, Μπεναλουάν, Ρόουζ, Σάσα, Τζέγκο, Γκάμα (79’ Γκαρσία), Σίλβα (56’ Λόπεθ), Μαντσίνι, Μάνος.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter