Super League: Ο Αθλητικός Δικαστής ζήτησε τον επανορισμό του Λαμία – ΑΕΛ

Super League: Ο Αθλητικός Δικαστής ζήτησε τον επανορισμό του Λαμία – ΑΕΛ

Ο αθλητικός δικαστής διέταξε τον εκ νέου ορισμό του αγώνα Λαμία – ΑΕΛ, καθώς η φιλοξενούμενη ομάδα απηλλάγη για τη μη διεξαγωγή του την ημερομηνία που είχε οριστεί αρχικά. 

Το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν διεξήχθη στις 6 Φεβρουαρίου, επειδή λίγες ώρες πριν από την σέντρα ανακλήθηκαν 10 δελτία ποδοσφαιριστών της Λάρισας από την αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ. Η ΑΕΛ δικαιώθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο και ζήτησε τον επανορισμό του αγώνα στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής, αίτημα που έγινε δεκτό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League 1: «Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση: ΠΑΕ ΑΕΛ:

«Με την παρούσα μας, σας ενημερώνουμε ότι ορίστηκε ημερομηνία προς συζήτηση ενώπιον του Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ, της από 9-2-2021 Πειθαρχικής δίωξης κατά της ΠΑΕ Α.Ε.Λ., της από 9-2-2021 ενστάσεως της ΠΑΕ Α.Ε.Λ. και της από 12-2-2021 παρεμβάσεως της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ, η 23-2-2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:30, κατά την οποία και καλείστε να παραστείτε»: Απαλλάσσει την εγκαλουμένη από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση. Διατάσσει τον επανορισμό του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ – ΠΑΕ ΑΕΛ της 21ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1 Ελλάδα της αγωνιστικής περιόδου 2020 – 2021».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter