Super League: Ο Ατρόμητος νίκησε τον ΠΑΣ με 2-1 και πάτησε εξάδα

Super League: Ο Ατρόμητος νίκησε τον ΠΑΣ με 2-1 και πάτησε εξάδα

Με δύο γκολ στο τελευταίο 15λεπτο του Βίνταρ Κιάρτανσον ο Ατρόμητος έφερε «τούμπα» το παιχνίδι του με τον ΠΑΣ Γιάννινα, επικρατώντας με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ με τον Παντελάκη (63’) και οι Περιστεριώτες νίκησαν με γκολ του ισλανδού επιθετικού στο 75’ και στο 86’. Με την τρίτη τους νίκη στο πρωτάθλημα ανέβηκαν στην έκτη θέση της βαθμολογίας.

Ο προπονητής του Ατρόμητου Κρις Κόουλμαν δήλωσε ότι «όταν παίξαμε απέναντι στον Ιωνικό και νικήσαμε, στη συνέχεια υπήρχαν πολλές προσδοκίες με τη Λαμία, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό η νευρικότητα αυξήθηκε. Και σήμερα υπήρχε η νευρικότητα αλλά θα πρέπει να υποφέρεις για να πάρεις στο τέλος το θετικό αποτέλεσμα. Είπα στους παίκτες μου ότι ήταν μια μεγάλη πρόκληση το ματς και ότι θα έπρεπε να δώσουμε τη μάχη μας. Γι’ αυτό έπρεπε να δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο για να πετύχουμε την ανατροπή που δείχνει πολλά για την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα της ομάδας».

Ο Αγγελάκης (Μακεδονίας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Κλωναρίδη, Ντε Μποκ, Κιάρτανσον, Ελινγκμάρκ, Κιάκο.

AΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαϊας, Μαυρομάτης, Ντε Μποκ, Εντερ, Φριντζόνσον (61′ Μουνίθ), Κουέν (61′ Έρλινγκμαρκ), Κλωναρίδης (73′ Τζαβίδας), Κιάρτανσον (90+2′ Τζοβάρας), Ρομπάιγ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Σούλης, Σόρια (88′ Μορέιρα), Εραμούσπε, Παντελάκης, Κιάκος (81′ Μπαγκαλιάνης), Μπιλμπάο, Καραχάλιος, Τζίμας, Ποζνάνσκι, Ροσέρο, Σταματελόπουλος (12′ λ.τ. Μπάλαν).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter