Super League: O Ατρόμητος σταμάτησε τον Ολυμπιακό (1-1)

Super League: O Ατρόμητος σταμάτησε τον Ολυμπιακό (1-1)

Ο Ατρόμητος έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί του Ολυμπιακού (1-1) στην 19η αγωνιστική της Super League, με τους “ερυθρόλευκους” να χάνουν την ευκαιρία να πλησιάσουν στους 4 βαθμούς την κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Ολυμπιακός μπήκε νωθρά στο ματς κι έδωσε δικαιώματα στον Ατρόμητο που στο τρίλεπτο 12’-14’ έχασε μοναδικές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ και να βάλει ακόμη πιο δύσκολα στους φιλοξενούμενους. Στο 12’ ο Στρούγγης με προβολή από κοντά προσπάθησε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα αλλά ο Πασχαλάκης απέκρουσε εντυπωσιακά σώζοντας την ομάδα του, ενώ στο 14’ ο Ρομπάιγ πλάσαρε τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Οι δύο ευκαιρίες του Ατρομήτου «ξύπνησαν» κάπως τον Ολυμπιακό που στο 24’ έκανε την πρώτη τελική του στο ματς με τον Μπιέλ που απείλησε για πρώτη φορά. Στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» υποχρέωσαν τον Ατρόμητο σε παθητικό ρόλο, είχαν καλά σουτ με τους Φορτούνη και Χάμες αλλά κλασική ευκαιρία δεν βρήκαν.

Στο 2ο ημίχρονο ο Ολυμπιακός μπήκε ορμητικός στο παιχνίδι και στο 54’ από πάσα του Μπιέλ ο Μπακαμπού με σουτ βολίδα μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ (0-1). Οι φιλοξενούμενοι επέμειναν και για δεύτερο γκολ αλλά ο Γιαννιώτης έσωσε το σουτ του Χάμες και μετά το 60’ ο Ατρόμητος αποφάσισε να βγει μπροστά και να αφήσει τον παθητικό ρόλο που είχε στο παιχνίδι. Και αφού στο 61’ η κεφαλιά του Χατζηισαϊα σταμάτησε στο δοκάρι του Πασχαλάκη, στο 64’ ο Ρομπάιγ έβγαλε με καταπληκτική κάθετη πάσα τον Φρίτζονσον στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού και με ωραίο πλασέ έφερε το ματς στα ίσια (1-1).

Οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν να πιέσουν ξανά και βγήκαν πάλι την επίθεση αλλά την μεγάλη ευκαιρία έχασαν οι γηπεδούχοι στο 81’. Σέντρα του Ντε Μποκ, κεφαλιά του Ροτάριου και ο Φρίτζονσον με προβολή σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα άουτ! Στο 90’ μετά από καταπληκτική ατομική προσπάθεια ο Χάμες έκανε το σουτ αλλά ο Γιαννιώτης έσωσε την εστία του.

Ο διαιτητής Μανούχος «κιτρίνισε» τους[Ma1] Ροντινέι, Ντε Μποκ, Μασούρα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ (76’ Οικονομίδης), Γκονζάλες, Φριτζόνσον (82’ Κωτσόπουλος), Ροτάριου, Ρομπάιγ (87’ Τζαβίδας), Κιάρτανσον (82’ Τζοβάρας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ροντινέι (84’ Βρουσάι), Ρέαμπτσιουκ, Ντόι, Παπασταθόπουλος, Εμβιλά, Χουάνγκ (69’ Γκάρι), Μπιέλ (84’ Σαμασέκου), Χάμες, Φορτούνης (46’ Μασούρας), Μπακαμπού (59’ Ελ Αραμπί).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter