Super League: Ο Βόλος νίκησε 1-0 τον Ατρόμητο και πάτησε εξάδα

Super League: Ο Βόλος νίκησε 1-0 τον Ατρόμητο και πάτησε εξάδα

Ο Βόλος επικράτησε 1-0 του Ατρόμητου και έκανε άλμα στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκας 1. Το μοναδικό γκολ που έκρινε το παιχνίδι σημείωσε στο 36’ ο Περέα.

«Αγωνιστήκαμε με μεγάλο πάθος. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ατρόμητος είναι μία πολύ καλή ομάδα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, αλλά και την εικόνα που παρουσιάσαμε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Η σημερινή νίκη μας φέρνει στα ψηλά της βαθμολογίας και ενδεχομένως μας επιτρέπει να σκεφτόμαστε για ψηλότερα», δήλωσε ο τεχνικός του Βόλου Ανχελ Λόπεθ.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες να φτάσουν στην ισοφάριση με τους Ενσικουλού (44’), Κιβρακίδη (59’), Γιαννιώτη (95’), αλλά δεν τα κατάφεραν και παρέμειναν στην δέκατη θέση της βαθμολογίας. Ο προπονητής του Ατρόμητου Νταμίρ Κάναντι δήλωσε πως «σίγουρα ο στόχος μας είναι να βρεθούμε στην έκτη θέση. Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Δείξαμε καλό πρόσωπο, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράραμε. Αισθάνομαι πίεση, αλλά αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο».

Ο Δ. Καραντώνης έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μπαριέντος, Ντεντάκη, Φερράρι, Κλέιμαν, Κωτσόπουλο, Νταβιώτη.

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Ντεντάκης, Μήτογλου, Σάντσες, Φεράρι, Ριένστρα, Μπαριέντος, Ουάρντα (90’+1′ Γκρίλο), Μπαρτόλο (74′ Σάντος), Περέα, Δουβίκας (70′ Κιάκκος).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης (61′ Νταβιώτης), Γούτας, Στρούγγης, Γκαλβάο, Σάλομον, Γκάλο, Ενσικουλού (61′ Μανούσος), Μουνίθ (71′ Ρεμπέγιο), Χριστοδουλόπουλος (61′ Αγκάγιεφ), Κωτσόπουλος (80′ Μάτιτς).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter