Super League: O Λεβαδειακός τιμώρησε τον ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις (1-1)

Super League: O Λεβαδειακός τιμώρησε τον ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις (1-1)

Την πάτησε στο Ηράκλειο ο ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις αλλά το πάθημα δεν του έγινε μάθημα κι έτσι την ξαναπάτησε σήμερα (9/10) στη Λιβαδειά όπου δέχθηκε πάλι την ισοφάριση στις καθυστερήσεις (1-1) στην 7η αγωνιστική της Super League.

Το πρώτο ημίχρονο στη Λιβαδειά ήταν πολύ κακό από πλευράς ποιότητας. Ο ΠΑΟΚ είχε την υπεροχή αλλά δεν είχε την τελική πασά για να δημιουργήσει κινδύνους στην άμυνα των γηπεδούχων που παίζοντας σφιχτά στην άμυνα περίμεναν τις δικές τους στιγμές. Η μοναδική καλή στιγμή και μάλιστα εντυπωσιακή έγινε στο 44’ από ανάποδο ψαλίδι του νεαρού Γκορντεζιάνι που απέκρουσε καταπληκτικά ο Μάρκοβιτς.

Στο β’ μέρος ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ πιο πιεστικός και πιο ουσιαστικός αλλά ατύχησε στο 48’ όταν ο Κούρτιτς σημάδεψε το δοκάρι του Λεβαδειακού, ενώ λίγο αργότερα (61’) σε κεφαλιά του Λύρατζη ο Μπαχανάκ έδιωξε πάνω στη γραμμή ενώ ο Ινγκασον στην επιστροφή έστειλε τη μπάλα άουτ. Η πίεση του «δικεφάλου» συνεχίστηκε καθώς οι γηπεδούχοι είχαν κλειστεί στην άμυνα και στο 73’ από κάθετη πάσα του Μπίσεσβαρ ο Νάρεϊ με πλασέ έκανε το 0-1. Ο ΠΑΟΚ επαναπαύτηκε στη συνέχεια και τελικά την πάτησε. Κόρνερ ο Λεβαδειακός στο 93’ έδιωξε με γροθιές ο Κοτάρσκι, η μπάλα έφτασε εκτός περιοχής στον Μπελμόντ που με έναν κεραυνό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κι έκανε το 1-1…

Σα να μην έφτανε αυτό, στο 95’ ο Ζίβκοβιτς ανέτρεψε τον Μουτίνιο και αρχικά δόθηκε πέναλτι στον Λεβαδειακό. Όμως από το VAR φάνηκε ότι η ανατροπή έγινε εκτός περιοχής κι έτσι το πέναλτι έγινε φάουλ αλλά αποβλήθηκε ο Ζίβκοβιτς. Το φάουλ εκτελέστηκε και ο Μπαχανάκ έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-1…

Ο διαιτητής Μανούχος «κιτρίνισε» στον Δούμτσιο και στους βοηθούς των δύο προπονητών Βέλιτς και Λουτσέσκου και απέβαλε τον Ζίβκοβιτς.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μάρκοβιτς, Μεχία, Βινίσιους, Μουτίνιο, Σκβάρκα (46’ Μπαχανάκ), Δούμτσιος (46’ Τσιριγώτης), Λιάγκας, Τόρο (69’ Μπελμόντ), Νίκας (94’ Τζιμόπουλος), Παναγιώτου, Τσάπρας.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης, Τσαούσης (61’ Βιεϊρίνια, 72’ Κωνσταντέλλιας), Ίνγκασον, Κάργας, Ντάντας (61’ Μπίσεσβαρ), Κούρτιτς, Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ, Ελ Καντουρί (84’ Σβαμπ), Γκορντεζιάνι (61’ Ολιβέιρα).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter