Super League: Ο Ολυμπιακός 2-0 τη Λαμία και ανησυχεί για τους τραυματίες

Super League: Ο Ολυμπιακός 2-0 τη Λαμία και ανησυχεί για τους τραυματίες
SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Σε χαλαρό τέμπο ο Ολυμπιακός νίκησε σχετικά εύκολα τη Λαμία με 2-0 στο «Καραϊσκάκη» για την 10η αγωνιστική της Super League, αλλά αυτό που τον ανησυχεί είναι οι τραυματισμοί τρίων παικτών του (Μπα, Μπιέλ, Βαλμπουενά) ενόψει του επερχόμενου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Νωθρά μπήκε ο Ολυμπιακός στο ματς και η Λαμία με πολύ πρέσινγκ δεν άφηνε τους «ερυθρόλευκους» να φτάσουν εύκολα στην περιοχή της με εξαίρεση μια ευκαιρία με τον Αβιλα στο 3ο λεπτό. Οι Πειραιώτες έχασαν στο 10’ με τραυματισμό τον Μπα και δημιούργησαν την πρώτη καλή ευκαιρία τους στο 16’ με σουτ του Μπιέλ που έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Σαράνοφ. Τελικά στο 22’ από έξοχη μπαλιά του Χουάνγκ, ο Χάμες Ροντρίγκες με ψηλοκρεμαστή μακρινή κεφαλιά από τα πλάγια ξεγέλασε τον Σαράνοφ και άνοιξε το σκορ (1-0). Το προβάδισμα έδωσε άλλον αέρα στον Ολυμπιακό και στο 28’ από βαθιά μπαλιά του Ντόι ο Μπακαμπού έφυγε προς την εστία της Λαμίας ξεπέρασε το μαρκάρισμα του Αντέτζο και πλάσαρε εύστοχα για το 2-0. Και στο 43’ ο Μπιέλ και πάλι ανάγκασε τον Σαράνοφ σε μια ακόμη εντυπωσιακή απόκρουση.

Στο 52’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Ασκόφσκι για να μειώσουν το σκορ και οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 55’ με σουτ του Χουάνγκ στο οριζόντιο δοκάρι της Λαμίας. Στο 73’ ο Χάμες μετά από εντυπωσιακή ενέργεια πλάσαρε τον Σαράνοφ που έσωσε. Ο Σαράνοφ έσωσε και λίγο αργότερα σε σουτ των Μπιέλ και κεφαλιά του Ελ Αραμπί και κράτησε το σκορ στο 2-0.

Ο διαιτητής Μανούχος «κιτρίνισε» τους Σλίβκα, Μπιέλ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Αβιλα, Ρεάμπτσιουκ (59’ Μαρσέλο), Ντόι, Μπα (11’ Παπασταθόπουλος), Σαμασέκου, Χουάνγκ, Μπιέλ, Μασούρας (59’ Βαλμπουενά), Χάμες (74’ Βρουσάι), Μπακαμπού (74’ Μπακαμπού).

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Σιμόν, Αντέτζο, Γκοράνοφ (85’ Σαραμαντάς), Κορνέζος, Τζανδάρης, Νούνιες, Γιακουμάκης (85’ Καραμάνος), Ντε Βινσέντι (69’ Ρόμανιτς), Σλίβκα, Ασκόφσκι (58’ Μαρμεντίνι).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter