Super League: Ο Παναθηναϊκός διέλυσε τον Ατρόμητο (5-0) και ανέβηκε στη δεύτερη θέση (Video)

Super League: Ο Παναθηναϊκός διέλυσε τον Ατρόμητο (5-0) και ανέβηκε στη δεύτερη θέση (Video)

Ο Παναθηναϊκός έκανε περίπατο στο εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής επικρατώντας του Ατρόμητου με 5-0. Αυτή ήταν η 5η νίκη για τους πράσινους στην Σούπερ Λίγκα 1 και με τους τρεις βαθμούς ανέβηκαν στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.

Οι πράσινοι σκόραραν με γκολ από τα αποδυτήρια. Μόλις στο 3’ ο Μλαντένοβιτς σέντραρε και ο Τζούριτσιτς με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι άνοιξε το σκορ (1-0).

Μετά το γκολ του Σέρβου μεσοεπιθετικού, οι πράσινοι περίμεναν περισσότερο τον αντίπαλο τους προκειμένου να του κάνουν τη «ζημιά» στην αντεπίθεση.

Στο 32’ ο Τζούρισιτς έβγαλε εξαιρετική πάσα στον Παλάσιος, αυτός σούταρε διαγώνια και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0.

Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου ο Παλάσιος ανατράπηκε από τον Ασεβέδο και ο Β. Μανούχος μετά από χρήση του VAR έδωσε πέναλτι και απέβαλε τον αμυντικό του Ατρόμητου. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σπόραρ σκόραρε από τα 11 βήματα και έκανε το 3-0, «καθαρίζοντας» στην ουσία το παιχνίδι για το τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός έψαχνε κι άλλα γκολ και στο 60’ ο Τζούρισιτς σκόραρε για δεύτερη φορά στο ματς μετά από… καραμπόλα.

Στο 92’ ο Κώτσιρας σέντραρε, ο Παλάσιος πήρε την κεφαλιά και ο Γερεμέγιεφ από κοντά έκανε το 5-0.

Ο Μανούχος, εκτός από την κόκκινη στον Ασεβέδο (45’) και τον Ζέκα (85’), έδειξε κίτρινη κάρτα στον Γκονζάλες.

Παναθηναϊκός: Λοντίγκιν, Σένκεφελντ, Γεντβάι (58’ Αράο), Βαγιαννίδης (79’ Κώτσιρας), Μλαντένοβιτς, Ρούμπεν, Βιλένα (58’ Ζέκα), Τζούρισιτς (79’ Ιωαννίδης), Παλάσιος, Βέρμπιτς, Σπόραρ (69’ Γερεμέγεφ).

Ατρόμητος: Τσιντώτας, Τζαβέλλας, Ασεβέδο, Κεσχρίντα (88’ Κιβρακίδης), Ντε Μποκ, Γκονζάλες (57’ Φριντγιόνσον), Έρλινγκμαρκ, Καμαρά, Γιουμπιτάνα (46’ Ιμερέκοφ), Βαλένσια (69’ Κουέν), Βέργος (68’ Αντζιέλσκι).

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter