Super League: Ο ΠΑΣ έβαλε «φωτιά» στην Τούμπα, 1-0 τον ΠΑΟΚ

Super League: Ο ΠΑΣ έβαλε «φωτιά» στην Τούμπα, 1-0 τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν το μεγάλο ερωτηματικό την περίοδο των φιλικών αγώνων αφού δεν έδειχνε καλό πρόσωπο, όμως στην πρεμιέρα της Super League, η ομάδα της Ηπείρου έκανε την πολύ μεγάλη έκπληξη, καθώς άλωσε την Τούμπα και πέτυχε μεγάλη νίκη επί του προβληματικού ΠΑΟΚ με 1-0.

Απογοητευτικός ο ΠΑΟΚ σε όλο το 90λεπτο, δεν μπόρεσε να παίξει ποδόσφαιρο αξιώσεων και «φωνάζει» από μακριά ότι πάσχει σε αρκετές θέσεις στην ενδεκάδα του αλλά δεν μπόρεσε να καλύψει τα κενά του τη μεταγραφική περίοδο, κάτι που προκάλεσε και τη γκρίνια των οπαδών όλο αυτό το διάστημα…

Ο «δικέφαλος» απείλησε ελάχιστες φορές τον ΠΑΣ ο οποίος με συμπαγή άμυνα κρατούσε μακριά τους επιθετικούς των γηπεδούχων και παράλληλα έδειχνε επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Και όχι μόνο αυτό αλλά κατάφερε να χτυπήσει στο φινάλε (86’) όταν εκμεταλλεύτηκε σοβαρό λάθος του Ζίφκοβιτς και ο Κόντε που κυνήγησε τη φάση δικαιώθηκε κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα «παγώνοντας» την Τούμπα με το 0-1.

Διαιτητής ο Διαμαντόπουλος. Κίτρινες πήραν οι Λοντίγκιν, Σβαμπ, Βιεϊρίνια, Πίρσμαν, Εραμούσπε.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Ζ. Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (75′ Σίντκλεϊ), Αουγκούστο (61’ Κούρτιτς), Σβαμπ, Μουργκ (75′ Άκπομ), Μπίσεσβαρ, Καγκάβα (61’ Μιτρίτσα), Σφιντέρσκι.

ΠΑΣ Γιάννινα (Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Γκαρντάβσκι, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Σνάιντερ (89′ Λώλης), Περέα (80′ Μορέιρα), Κόντε (90’+1′ Μιλτιτσεάνου).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter