Super League: Ο Σάσα έσωσε τον Άρη

Super League: Ο Σάσα έσωσε τον Άρη

O Βραζιλιάνος Λούκας Σάσα έσωσε τον Άρη από πατατράκ στην πρεμιέρα της Super League, αφού ο θαρραλέος ΟΦΗ αιφνιδίασε στο ξεκίνημα και άγγιξε τη νίκη.

Το τελικό 1-1 στο “Κλεάνθης Βικελίδης” διαμορφώθηκε στο 69ο λεπτό, όταν ο αμυντικός μέσος των “κιτρινόμαυρων” αξιοποίησε με διαγώνιο σουτ την πάσα του Φετφατζίδη. Ο Σάσα ήταν ο κορυφαίος παίκτης των γηπεδούχων.

Οι Κρήτες προηγήθηκαν στο 18ο λεπτό με σκόρερ τον Μεγιάδο από ασίστ του Κοροβέση και κράτησαν το προβάδισμα μέχρι το τελευταίο εικοσάλεπτο σχεδόν. αφού ο Άρης έχασε πέναλτι (Ντιγκινί άουτ στο 55′, ανατροπή του Ιντέγε από τον Κοροβέση) και αρκετές άλλες ευκαιρίες, με μοιραίο παίκτη τον Ιντέγε. Ωστόσο, την πιο μεγάλη στιγμή την είχε ο ΟΦΗ στο 89′, όταν ο Μάνος αστόχησε από πλεονεκτική θέση σε αντεπίθεση. Αμέσως μετά, απέτυχε εξ επαφής ο Ιντέγε για τον Άρη.

Το ματς παρακολούθησαν περισσότεροι από 10.000 φίλαθλοι, οι οποίοι απέτισαν φόρο τιμής στον γνωστό οπαδό του Άρη “Κουκ”, ο οποίος απεβίωσε πριν από λίγες μέρες. Διαιτητής ήταν ο Μανούχος από την Αργολίδα.

ΑΡΗΣ (Παντελίδης): Έμαν, Σούντγκρεν, Κόρχουτ, Δεληζήσης, Ροζ, Ματίγια, Λούκας Σάσα, Μαρτίνες (63’ Λάρσον), Ντιγκινί (86’ Γιουνές), Φετφατζίδης (80’ Τόνσο), Ιντέγε.

ΟΦΗ (Σίμος): Σωτηρίου, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Σεμέντο (71’ Σάσι), Μεγιάδο, Ναμπί (81’ Σακόρ), Μάνος, Τσιλιανίδης, Νέιρα (89’ Μπράουν), Νάστος, Μαρινάκης

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter