Super League: Οδυνηρή γκέλα για τον Παναθηναϊκό, απομακρύνεται το τρένο της Ευρώπης

Super League: Οδυνηρή γκέλα για τον Παναθηναϊκό, απομακρύνεται το τρένο της Ευρώπης

Ο Παναθηναϊκός παραχώρησε ισοπαλία στον Αστέρα Τρίπολης στην Λεωφόρο (2-2) και «πετώντας» άλλους δύο βαθμούς μείωσε στο ελάχιστο τις ελπίδες του για έξοδο στην Ευρώπη. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ, ισοφάρισαν με τον Χατζηγιοβάνη και στάθηκαν άτυχοι, καθώς είχαν δύο δοκάρια.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στην πρώτη τους επίσκεψη στην εστία του Διούδη. Στο 10’ ο Κώτσιρας έβγαλε την σέντρα και ο ανενόχλητος Σουάρεθ με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα (0-1).

Οι πράσινοι ισοφάρισαν στο 28’. Ο Ενγκμπακοτό έβγαλε μακρινή μπαλιά για τον Χατζηγιοβάνη, ο Παπαδόπουλος βγήκε εκτός περιοχής για να διώξει, όμως δεν τα κατάφερε και ο διεθνής εξτρέμ πλάσαρε σε κενή εστία ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 38’ ο Αστέρας κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μπαράλες από τον Πούγγουρα. Ο ρέφερι Στ. Γκορτσίλας τσέκαρε τη φάση και στο VAR, χωρίς να πάρει πίσω την αρχική του απόφαση. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Αργεντινός φορ και έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του (1-2).

Στο 52’ ήταν η σειρά του Παναθηναϊκού να κερδίσει πέναλτι όταν μετά από σέντρα του Μολό η μπάλα βρήκε το χέρι του Σουάρεθ. Από τα 11 βήματα ήταν εύστοχος ο Χατζηγιοβάνης (2-2), ο οποίος για πρώτη φορά στην καριέρα του σκόραρε δύο φορές σε ένα ματς.

Το Τριφύλλι πίεζε για το τρίτο γκολ, αλλά ήταν άτυχο, καθώς είχε δύο δοκάρια: Στο 72’ με τον Καρλίτος και στο 90’ με τον Σανκαρέ.

Ο Γκορτσίλας έκανε αρκετά λάθη και έδειξε κίτρινη κάρτα στους Βέλεθ, Μπαράλες, Κώτσιρα, Γκόμεζ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Μολό, Βέλεθ, Πούγγουρας (81’ Σανκαρέ), Χουάνκαρ, Νιάς, Αλεξανδρόπουλος (81’ Αϊτορ), Βιγιαφάνιες, Χατζηγιοβάνης, Ενγκμπακοτό (73’ Καμπετσής), Μακέντα (66’ Μακέντα).

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Τασουλής, Κώτσιρας (94’ Ρουμπέν Γκαρθία), Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Τιλίκα (80’ Κρέσπι), Μουνάφο, Σίτο (57’ Αλί Μπαμπά), Σουάρεθ Ριέρα (57’ Γκόμεζ), Μπαράλες (56’ Τζίμας).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter