Super League: Οι δύο ποδοσφαιριστές που δεν έχασαν λεπτό

Super League: Οι δύο ποδοσφαιριστές που δεν έχασαν λεπτό

Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League αγωνίστηκαν συνολικά 427 ποδοσφαιριστές και μόλις δύο απ’ αυτούς δεν έχασαν ούτε λεπτό. Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι και ο Λευτέρης Χουτεσιώτης, όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της λίγκας, ήταν οι δύο τερματοφύλακες που συμμετείχαν σε όλα τα παιχνίδια της σεζόν και δεν έγιναν αλλαγή.

Πολύ κοντά τους ήταν ο Κάρλες Σόρια, ο οποίος έφτασε 26 συμμετοχές, όλες ως βασικός, αλλά αντικαταστάθηκε στο ματς Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα λίγα λεπτά πριν από τη λήξη του. Οι τρεις αυτοί ποδοσφαιριστές ήταν και οι μόνοι που ξεκίνησαν βασικοί και στα 26 ματς του πρωταθλήματος.

Υπήρξαν μόλις πέντε ακόμα ποδοσφαιριστές που είχαν συμμετοχή και στα 26 παιχνίδια της ομάδας τους, αλλά με 25 ή λιγότερες συμμετοχές στην βασική ενδεκάδα.

Οι Ρομπάιγ και Πινέδα είχαν 25, ο Ντιουσέ 22, ο Κιάρτανσον 18 και ο Ιωαννίδης μόλις 11 βασικός και 15 ως αλλαγή από τον πάγκο.

Ο Σαράντης Τσελεμπάκης ήταν ο ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε λιγότερο, αφού συμμετείχε μόλις για ένα λεπτό στην αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα – Βόλος.

Ο Ολυμπιακός με 42 ήταν η ομάδα που χρησιμοποίησε τους περισσότερους ποδοσφαιριστές, ενώ ο Ατρόμητος τους λιγότερους, αφού αγωνίστηκαν 24.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν σε όλα τα ματς της κανονικής περιόδου και τα λεπτά συμμετοχής τους:

2541 Αλμπέρτο Μπρινιόλι

2484 Λευτέρης Χουτεσιώτης

2472 Κάρλες Σόρια

2095 Γκαετάν Ρομπάιγ

1968 Ορμπελίν Πινέδα

1580 Βιντάρ Κιάταρσον

1190 Φώτης Ιωαννίδης

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter