Super League: Όλα μηδέν στο ΟΑΚΑ, ο Αρης την 3η θέση η ΑΕΚ έμεινε στην 4η

Super League: Όλα μηδέν στο ΟΑΚΑ, ο Αρης την 3η θέση η ΑΕΚ έμεινε στην 4η

ΑΕΚ και Αρης έμειναν στο 0-0 στο φινάλε των πλέι οφ που σήμανε το τέλος του φετινού πρωταθλήματος της Super League και στο οποίο οι Θεσσαλονικείς κατέλαβαν τελικά την 3η θέση αφήνοντας τον «δικέφαλο» στην 4η. Ηταν το 8ο συνεχόμενο ματς των δύο ομάδων που δεν κέρδισε ο γηπεδούχος…

Στα τελευταία τέσσερα νικά ο φιλοξενούμενος, ενώ στα τελευταία επτά δεν κερδίζει ο γηπεδούχος!

Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο ματς αφού ήταν αυτή που ήθελε περισσότερο τη νίκη για να πάρει αυτή την 3η θέση και πέτυχε γκολ μόλις στο 2’ αλλά το γκολ ακυρώθηκε αφού ήταν ξεκάθαρα σε θέση οφσάιντ.

Στο 35’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Σάκιτς αλλά το πέναλτι δεν δόθηκε από το VAR και δύο λεπτά μετά, κεφαλιά του Τσιγκρίνσκι βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Κουέστα.

Στο β’ μέρος οι δύο ομάδες αρκέστηκαν σε παιχνίδι κέντρου με ελάχιστες φάσεις. Σε μια από αυτές ο Τσιντώτας έκανε την απόκρουση του αγώνα σε σουτ του Μαντσίνι. Το 0-0 δεν άλλαξε ως το τέλος και ο Αρης πήρε τελικά την 3η θέση.

Ο Λετονός διαιτητής Αντρίς Τρεϊμάνις «κιτρίνισε» τους Μάνταλο, Σάκχοφ, Σούντγκρεν, Κουέστα.

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Μπακάκης (77’ Μιτάι), Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας (64’ Νεντελτσιάρου), Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι (46’ Κρίστισιτς), Σάκχοφ (46’ Γαλανόπουλος), Λόπες, Τάνκοβιτς (64’ Λιβάι), Μάνταλος, Ανσαριφάρντ.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Σάκιτς, Δεληζήσης, Ρόουζ, Σούντγκρεν, Σάσα, Ματίγια, Γκαρσία, Μπερτόγλιο, Γκάμα (74’ Σίλβα), Μάνος (56’ Μαντσίνι)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter