Super League: Παλικάρι στην Τούμπα ο ΟΦΗ (0-0 με τον ΠΑΟΚ)

Super League: Παλικάρι στην Τούμπα ο ΟΦΗ (0-0 με τον ΠΑΟΚ)

Ο φορμαρισμένος ΟΦΗ κράτησε άσφαιρο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (0-0) στη 18η αγωνιστική της Super League και του έβαλε φρένο στο κυνήγι του τίτλου…

Ο ΠΑΟΚ έκανε εκρηκτικό ξεκίνημα στον αγώνα και μόλις στο 3′ σουτ του Ολιβέιρα βρήκε το δοκάρι του Μανδά, σε μια φάση που ελέγχθηκε για πέναλτι. Ο “δικέφαλος” πίεσε τους Κρητικούς που έκλεισαν σταδιακά τους διαδρόμους και οι Θεσσαλονικείς προσπαθούσαν με σουτ να απειλήσουν την εστία των φιλοξενούμενων. Οι οποίοι πάντως λίγο έλειψε στο 32′ να προηγηθούν στο σκορ μετά από ατομική προσπάθεια του Ντίκο που έσωσε ο Κοτάρσκι…

Στο β’ μέρος ο ΠΑΟΚ πίεσε και πάλι για το ηκολ αλλά η καλά οργανωμένη άμυνα του ΟΦΗ κρατούσε σχετικά εύκολα τους γηπεδούχους μακριά από την εστία τους.

Οσο περνούσε η ώρα ο ΠΑΟΚ ανέβαζε την πίεση και στο 67′ βρήκε δίχτυα με κεφαλιά του Αουγκούστο αλλά το γκολ που ελέγχθηκε και από το VAR ακυρώθηκε γιατι ο Σάστρε που έκανε τη σέντρα ήταν σε θέση οφσάιντ. Στη συνέχεια ο Μανδάς έσωσε σρ κεφαλιά του Κωνσταντέλια και σουτ των Ολιβέιρα και Βιεϊρίνια, ενώ οι Κρητικοί απείλησαν στο 90′ με τον Ντίκο. Στο 91′ ο Μανδάς έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Ολιβέιρα και το 0-0 έμεινε ως το τέλος.

Ο διαιτητής Καραντώνης έβγαλε κίτρινες κάρτες στους Μεγιάδο, Βούρο, Ινγκασον, Ντίκο, Νέιρα.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε (73′ Βιεϊρίνισ), Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ρ. Σοάρες (65′ Τόμας), Ντόουγκλας, Σβαμπ (73′ Ντάντας), Νάρεϊ, Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα.

ΟΦΗ: Μανδάς, Βούρος, Διαμαντής (72′ Γιαννούλης), Πασλίδης, Τοράρινσον, Ντιουσέ, Μεγιάδο (56′ Περέα), Λάρσον, Τοράλ (72′ Νέιρα), Μπαλογιάννης, Ντίκο (92′ Τσιλιανίδης).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter