Super League: Παλικαρίσια νίκη του ΠΑΣ, υπέταξε 2-0 την ΑΕΚ

Super League: Παλικαρίσια νίκη του ΠΑΣ, υπέταξε 2-0 την ΑΕΚ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα άλωσε το ΟΑΚΑ νικώντας δίκαια 2-0 την ΑΕΚ, η οποία βελτιώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, είχε δύο δοκάρια, αλλά μπόρεσε να σκοράρει.  

H Ενωση στο πρώτο 45λεπτο ήταν κάκιστη και δεν δημιούργησε ούτε μία φάση για γκολ. Ο ΠΑΣ απείλησε στο 9’ με τον Μπρένερ και στο 30’ κέρδισε πέναλτι όταν ο Ινσούα ανέτρεψε τον Παντελάκη. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα στο 33’ ο Κριζμάν και άνοιξε το σκορ (0-1).

Στο ημίχρονο ο Μανόλο Χιμένεθ ανακάτεψε την τράπουλα χρησιμοποιώντας τους Μάνταλο, Λόπες και Ανσαριφάρντ. Η ομάδα του έγινε πιο επιθετική, είχε δύο δοκάρια με τους Μάνταλο (50’), Ολιβέιρα (64’), αλλά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα. Οι φιλοξενούμενοι ήταν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις και έχασαν μοναδική ευκαιρία με τον Λεό στο 76’, τον οποίο νίκησε ο Αθανασιάδης. Ο Γάλλος επιθετικός βρέθηκε απέναντι από τον Αθανασιάδη και στο 87’ κι αυτή τη φορά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 0-2.

Ο Β. Μανούχος έδειξε κίτρινη κάρτα στους Ινσούα, Τσιγκρίνσκι, Κάργα, Οικονομόπουλο, Λοντίγκιν, Ελευθεριάδη.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Ινσούα (46’ Λόπες), Σιμόες, Σιμάνσκι (75’ Μαχαίρας), Γαλανόπουλος (46’ Ανσαριφάρντ), Γκαρσία (70’ Αλμπάνης), Ολιβέιρα, Τάνκοβιτς (46’ Μάνταλος).

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Οικονομόπουλος (77’ Ελευθεριάδης), Παντελάκης, Πίρσμαν, Κάργας, Σιόντης (26’ Λιάσος), Ντομίνγκεθ, Καρτάλης, Μπρένερ (63’ Σάλιακας), Κριζμάν (63’ Παμλίδης), Λεό.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter