Super League: Παλικαρίσιος βαθμός του Παναθηναϊκού στην Κρήτη (1-1)

Super League: Παλικαρίσιος βαθμός του Παναθηναϊκού στην Κρήτη (1-1)

Αν κι έπαιξε στα τελευταία 24 λεπτά με δέκα παίκτες ο Παναθηναϊκός πήρε πολύτιμη ισοπαλία 1-1 στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, μια ισοπαλία που τον κρατάει ζωντανό στη μάχη για την είσοδο του στα πλέι οφ.  

Ο ΟΦΗ αν και είχε τρεις πολύ σημαντικές απουσίες (Ναμπί, Σεμέντο, Μεγιάδο) έιξε για μια ακόμα φορά ανταγωνιστικός απέναντι στον Παναθηναϊκό που ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος και ήταν εκείνος που δημιούργησε κινδύνους στην εστία του ΟΦΗ ενώ έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ στο 19’ με τον Μπουζούκη.

Μετά το 20λεπτο ο ΟΦΗ ισορρόπησε το ματς και λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ στο 22’ με τον Τσιλιανίδη αλλά έδιωξε εντυπωσιακά ο Διούδης. Στο 28’ ο Μακέντα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μετά από πάσα του Μπουζούκη αλλά το γκολ σωστά ακυρώθηκε αφού ο Ιταλός φορ ήταν σε θέση οφσάιντ.

Στο 42’ ήταν η σειρά του ΟΦΗ να σκοράρει με τον Φιγκεϊρέδο να μπαίνει από τα αριστερά και να πλασάρει εύστοχα τον Διούδη αλλά το γκολ ακυρώθηκε αφού ο Ευαγγέλου συμβουλεύτηκε το VAR, καθώς στο ξεκίνημα της φάσης ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ.

Στο β’ μέρος ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στο ματς με στόχο ένα γρήγορο γκολ αλλά ο Σωτηρίου ήταν ανίκητος παρά τις προσπάθειες των Δώνη, Μακέντα και Μπουζούκη. Μάλιστα οι «πράσινοι» είχαν δοκάρι στο 60’ σε εκτέλεση φάουλ του Δώνη. Όμως σταδιακά ο ΟΦΗ ανέβασε την απόδοση του και στο 67’ μετά από εξαιρετική ενέργεια του Τσιλιανίδη, ο Φιγκεϊρέδο με σουτ άνοιξε το σκορ!

Ο Παναθηναϊκός όμως, πάρα το γεγονός ότι αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 70’ λόγω αποβολής του Σένκεφελντ, βγήκε μπροστά και πίεσε για την ισοφάριση, στην οποία κατάφερε να φθάσει στο 84’ όταν κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Δώνη. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Μακέντα και ισοφάρισε 1-1. Στο τελευταίο πεντάλεπτο το ματς έγινε «ροντέο» με τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα για το γκολ της νίκης αλλά εν τα κατάφεραν.

Ο διαιτητής Ευαγγέλου απέβαλε τον Σένκεφελντ (δύο κίτρινες) κι έδειξε την κίτρινη στους Γιαννούλη, Μαρινάκη.

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Μαρινάκης, Σακόρ, Κουτρουμπής, Κοροβέσης, Γιαννούλης, Νέιρα, Τσιλιανίδης, Βαζ, Σόουζα (64’ Στάικος), Φιγκεϊρέδο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Γιόχανσον, Νούνες, Σένκεφελντ, Ινσούα, Κουρμπέλης, Δώνης, Χατζηγιοβάνης (75’ Χατζηθεοδωρίδης), Μπουζούκης (81’ Ζαχίντ), Μακέντα (87’ Κολοβέτσιος), Περέα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter