Super League: Παράταση για τις οριστικές αποφάσεις

Super League: Παράταση για τις οριστικές αποφάσεις

Η πρόταση Αλαφούζου για διακοπή του πρωταθλήματος της Super League στη σημερινή (4/4) τηλε-διάσκεψη του Συνεταιρισμού και η παρέμβαση Μαρινάκη για ομοψυχία και ενότητα σε όποια απόφαση παρθεί από τα μέλη της Λίγκας, ήταν τα σημαντικότερα γεγονότα στη σύσκεψη, με όλες τις ΠΑΕ να δίνουν παράταση τριών εβδομάδων για τις όποιες αποφάσεις παρθούν για τη συνέχεια…

Η Λίγκα αποφάσισε την σύσταση επιτροπής διαχείρισης των επιπτώσεων του κορονοϊού και τα αποτελέσματα της καθώς και οι προτάσεις της θα συζητηθούν σε επόμενη σύσκεψη προς το τέλος Απριλίου όπου και θα παρθεί ορισιτκή απόφαση…

Ο Β. Μαρινάκης ζήτησε να «είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι αυτό επιτάσσουν οι καιροί και να εξαντλήσουμε τα περιθώρια βλέποντας ανάλογα πως εξελίσσεται ο ιός.

Ο Ολυμπιακός δεν θα βάλει το ατομικό συμφέρον του αλλά ποιο το καλύτερο για όλες τις ομάδες ακόμα κ αν χάσει κάτι ο Ολυμπιακός για να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για όλο το ποδόσφαιρο. Αλλά η οποία λύση πρέπει να είναι καθαρή, να είναι ομόφωνη».

Από την πλευρά του ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος πρότιενε τη διακοπή του πρωταθλήματος χωρίς να γίνουν οι αγώνες κατάταξης.

«Οποιαδήποτε σκέψη για επανέναρξη του πρωταθλήματος είναι ανεδαφικη» τόνισε ο κ. Αλαφούζος που βρήκε σύμμαχο τόσο τον Άρη, όσο επίσης τον Παναιτωλικό (που ζήτησε οι ομάδες να παραμείνουν 16) αλλά και τον Πανιώνιο καθώς όπως είπε ο Χρήστος Δάρας η κορύφωση της πανδημίας θα ολοκληρωθεί στο τέλος Απριλίου άρα θα χαθεί και ο Μάϊος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter