Super League: Παρέμεινε χωρίς νίκη ο Ιωνικός, 1-1 με τον Παναιτωλικό

Super League: Παρέμεινε χωρίς νίκη ο Ιωνικός, 1-1 με τον Παναιτωλικό
SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΙΩΝΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Νέα απώλεια βαθμών για τον Ιωνικό, αυτή τη φορά κόντρα στον Παναιτωλικό (1-1) και παρέμεινε μαζί με τον Λεβαδειακό χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα μετά την 10η αγωνιστική της Super League.

Ο Ιωνικός κατάφερε μόλις στο 5’ με τον Μάντζη – μετά από ασίστ του Αοσμαν- που πλάσαρε εύστοχα τον Στεργιάκη, να ανοίξει το σκορ (1-0). Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν πολύ την άμυνα του Ιωνικού κι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με βολέ του Κολοβού στο 16’. Στο 29’ ο Παναιτωλικός κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Μύγα και ο Καρέλης στο 30’ έκανε το 1-1.

Στο β’ μέρος ο Ιωνικός σημείωσε με ένα γκολ στο 49’ που σωστά δεν μέτρησε ως οφσάιντ του σκόρερ Ελευθεριάδη. Στο 59’ ο Ντουάρτε με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Χουτεσιώτη και δύο λεπτά αργότερα ο γκολκίπερ του Ιωνικού είπε «όχι» σε τεράστια ευκαιρία του Καρέλη.

Στο 79’ ο Σεμπά από το σημείο του πέναλτι ξόδεψε την ευκαιρία του Ιωνικού στέλνοντας τη μπάλα απελπιστικά άουτ. Και στις καθυστερήσεις ο Σενγκέλια έχασε τη μεγάλη ευκαιρία του Παναιτωλικού να πάρει το διπλό αλλά το σουτ που έκανε έφυγε λίγο άουτ.

Ο διαιτητής Παπαπέτρου έδειξε κίτρινες στους Σάκιτς, Ρομαό, Μύγας, Λάρσον,

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Μύγας (86’ Αντούνες), Τσιγκρίνσκι, Σόουζα (46’ Κάνιας), Σάκιτς, Ρομάο, Φαντιγκά, Ελευθεριάδης (55’ Σεμπά), Λοβέρα, Αοσμαν (55’ Μεντόσα), Μάντζης (86’ Ιωαννίδης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Στεργιάκης, Αποστολάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμης, Μλάντεν, Μάρτεσον (75’ Φλόρες), Κολοβός (83’ Γκαμπό), Ντουάρτε, Μόρσεϊ (89’ Σενγκέλια), Καρέλης (89’ Ζοάο Πέδρο).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter