Super League: Πάρτι του ΟΦΗ στη Ριζούπολη 0-3 τον Απόλλωνα

Super League: Πάρτι του ΟΦΗ στη Ριζούπολη 0-3 τον Απόλλωνα

Στις νίκες επέστρεψε ο ΟΦΗ μετά από τρία ματς επικρατώντας με το εμφατικό 3-0 στη Ριζούπολη του Απόλλωνα Σμύρνης στο εξ αναβολής ματς της 13ης αγωνιστικής.

Οι Κρητικοί πέρασαν από το «Γ. Καμάρας» ευκολότερα απ’ ότι περίμεναν στο ντεμπούτο του Μάρκο Γκρότε στον πάγκο της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και βρέθηκαν στην 6αδα.

Για να συμβεί αυτό χρειάστηκε να μείνει ο Απόλλων στο 19′ με 10 παίκτες, όταν ο διαιτητής Μανούχος όχι μόνο καταλόγισε πέναλτι για ανατροπή του Τοράλ από τον Γιακιμόφσκι αλλά απέβαλε και τον αριστερό μπακ των γηπεδούχων. Ο Νέιρα δεν κατάφερε ν’ ανοίξει το σκορ τραντάζοντας το δοκάρι, όμως ο ΟΦΗ κυριάρχησε και πέτυχε δυο γκολ με τον Λάμπρου μέσα σε ένα τρίλεπτο (24′, 26′). Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Γκαγιέγκος με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ στο 63′.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βέρχουλστ, Ντεντάκης, Μπρούνο Άλβες, Λισγάρας (77’ Ρόγκνε), Γιακιμόφσκι, Φατιόν (64’ Κραγιόπουλος), Σλίβκα, Φαν Λα Πάρα (64’ Παμλίδης), Γιαννιώτας (77’Μαρτίνες), Σίγνκεβιτς (27’ Παπαγεωργίου) , Ιωαννίδης.

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Βούρος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Μπαλογιάννης (73’ Κοροβέσης), Γκαγιέγκος (78′ Σελίμοβιτς), Ντε Γκουζμάν, Τσιλιανίδης (65’ Ναμπί), Τοράλ (73’ Καμάου), Νέιρα (65’ ), Λάμπρου

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter