Super League: Πέμπτη σερί νίκη για τον Παναθηναϊκό, πέρασε 2-0 από τον Βόλο

Super League: Πέμπτη σερί νίκη για τον Παναθηναϊκό, πέρασε 2-0 από τον Βόλο

Με ηγέτη τον Μαουρίσιο και εκτελεστές τους νεαρούς Καμπετσή και Ιωαννίδη, ο Παναθηναϊκός πέρασε και από τον Βόλο επικρατώντας με 2-0 της τοπικής ομάδας. Οι πράσινοι νίκησαν δίκαια, ενώ αγωνίστηκαν με 10 παίκτες για περίπου 40 λεπτά.

Οι γηπεδούχοι στο πρώτο 45λεπτο ήταν καλύτεροι, δημιούργησαν φάσεις για γκολ, αλλά δεν σκόραραν. Στο 2’ δεν δόθηκε πέναλτι σε χέρι του Καμπετσή μετά από σουτ του Μπαρτόλο και στο 17’ ο Φερράρι «σημάδεψε» το δοκάρι του Διούδη.

Στο 42’ o Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ. Ο Κλέιμαν απέκρουσε την κεφαλιά του Μαουρίσιο, η μπάλα κατέληξε στον Καμπετσή, αυτός σούταρε και την έστειλε στα δίκτυα (0-1). Αυτό είναι το τρίτο σερί γκολ που πετυχαίνει ο νεαρός επιθετικός του τριφυλλιού, τον οποίο εμπιστεύεται ο Μπόλονι αφήνοντας στο πάγκο τους Μακέντα, Καρλίτος.

Ο Βόλος ξεκίνησε δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 55’ ο Παναθηναϊκός έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Χουάνκαρ για φάουλ στον Γκρίλο.

Το αριθμητικό μειονέκτημα δεν επηρέασε τους φιλοξενούμενους. Σε μία αντεπίθεση για σεμινάριο στο 65’, ο Αϊτόρ βρήκε με κάθετη πάσα τον Ιωαννίδη κι αυτός με σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (2-0). Αυτή είναι η πέμπτη σερί νίκη για το τριφύλλι: «Θα κοιτάξουμε να ανασυγκροτηθούμε και να προετοιμαστούμε για τον επόμενο αγώνα. Υπάρχει μία κόπωση που είναι κοινή για όλες τις ομάδες. Θα κοιτάξουμε να είμαστε ακόμη καλύτεροι στο μέλλον. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες και την ομάδα μου. Αυτή η αλλαγή νοοτροπίας και η προσπάθεια που έκαναν ήταν εξαιρετική. Συγχαρητήρια και στους αντιπάλους μας. Μην ξεχνάμε ότι είχαν κι έναν αγώνα παραπάνω από εμάς και πολλές απουσίες. Ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνοι. Είναι μία ομάδα που έχει χαρακτήρα», δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Λάζλο Μπόλονι.

Ο Άγγελος Ευαγγέλου έδειξε κίτρινη κάρτα στους Κιάκο, Καμπετσή.

Βόλος (Άνχελ Λόπες Πέρεζ): Κλεϊμαν, Ντεντάκης (22’ λ.τρ. Μπαριέντος, 46’ λ.τρ. Κιάκος, 71’ Μπάλλας), Γκρίλο, Μήτογλου, Φεράρι, Ριένστρα, Τσοκάνης, Σάντος, Μαρτίνες, Μπαρτόλο, Δουβίκας.

Παναθηναϊκός (Λάζλο Μπόλονι): Διούδης, Σάντσες, Πούγγουρας, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Βιγιαφάνιες, Μαουρίσιο (90’ Αγιούμπ), Χατζηθεοδωρίδης, Αϊτόρ (79’ Χατζηγιοβάνης), Ιωαννίδης (83’ Καρλίτος), Καμπετσής.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter