Super League: Πέρασε από οτο Ηράκλειο ο Παναιτωλικός, 2-1 τον ΟΦΗ

Super League: Πέρασε από οτο Ηράκλειο ο Παναιτωλικός, 2-1 τον ΟΦΗ

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος ο Παναιτωλικός νίκησε σήμερα (10/9) στο «Γεντί Κουλέ» τον ΟΦΗ των χιλίων προβλημάτων και των πολλών απουσιών (έλειπαν οκτώ παίκτες, έχασε κι άλλους δύο τη διάρκεια του ματς) με 2-1, στην 4η αγωνιστική της Super League.

Ο Παναιτωλικός στο 14’ άνοιξε το σκορ με ένα τυχερό γκολ του Καρέλη και αυτό ήταν το 5ο γκολ του Ελληνα επιθετικού σε βάρος της Κρητικής ομάδας. Ο ΟΦΗ που είχε πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων έχασε πολύ καλή ευκαιρία με τον Ντίκο στο 35’ κι ενώ έως τότε δεν είχε απειλήσει την εστία του Ανέστη. Η φάση αυτή έδωσε άλλη ψυχολογία στους γηπεδούχους που στο 42’ με ένα κεραυνό του Μπαλογιάννη εκτός περιοχής έφερε το ματς στα ίσια (1-1) .

Στο β’ μέρος ο ΟΦΗ έχασε τη μεγάλη ευκαιρία πάλι με τον Ντίκο στο 60’ όμως οι πολλές διακοπές λόγω τραυματισμών χάλασαν το ρυθμό του αγώνα. Και στο 76’ ο Κολοβός που είχε μπει λίγο νωρίτερα στο ματς με μακρινό σουτ αιφνιδίασε τον Στέφενς και έγραψε το 1-2 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα αφού ο λαβωμένος ΟΦΗ δεν είχε δυνάμεις να διεκδικήσει την ισοφάριση.

Ο διαιτητής Παπαδόπουλος «κιτρίνισε» τους Πασαλίδη, Γιοχού, Βούρο.

ΟΦΗ: Στέφενς, Πασαλίδης (58’ Γιοχού), Μαρινάκης (68’ Καμάου), Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Θοράρινσον (78’ Αποστολάκης), Στάικος, Ντιουσέ, Μπουζούκης (78’ Θεοδοσουλάκης), Ντίκο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ανέστης, Λάρσον, Κορνέλιους, Αποστολάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Μλάντεν (78’ Μάρτενσον), Ντίας (80’ Φλόρες), Ντουάρτε, Μόρσεϊ (69’ Νταγκό), Σενγκέλια (69’ Κολοβός), Καρέλης (78’ Πέδρο).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter