Super League: Πέρασε από το Αγρίνιο η ΑΕΚ (0-2 τον Παναιτωλικό)

Super League: Πέρασε από το Αγρίνιο η ΑΕΚ (0-2 τον Παναιτωλικό)

Ανώτερη και βελτιωμένη ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες με 2-0 στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού
στην 5η αγωνιστική της Super League.

Το ματς ξεκίνησε σε πολύ γρήγορο τέμπο με την ΑΕΚ να έχει πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και να μπαίνει πολύ εύκολα στην περιοχή του Παναιτωλικού που προσπαθούσε να κλέψει μπάλες για να βγει επικίνδυνα στις αντεπιθέσεις. Ο «δικέφαλος» κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο κι έχασε ευκαιρίες για γκολ με τους Αραούχο, Λιβάι Γκαρσία και Γκατσίνοβιτς, ενώ ο Παναιτωλικός απείλησε μόνο σε σουτ του Σενγκέλια λίγο άουτ. Μετά το 20λεπτο οι γηπεδούχοι έκλεισαν τους χώρους και η ΑΕΚ δυσκολευόταν να μπει πλέον στην περιοχή του Ανέστη.

Με το ξεκίνημα του β’ μέρους η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ με συρτό μακρινό σουτ του Λιβάι Γκαρσία (47′) για το 0-1. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν άμεσα κι έχασαν μεγάλες ευκαιρίες με τους Ντίας, Λάρσον και Καρέλη.
Τελικά στο 75′ απο κόρνερ του Αμραμπατ και κεφαλιά του Μουκουντί η ΑΕΚ εδραίωσε το διπλό (0-2).

Ο διαιτητής Διαμαντόπουλος «κιτρίνισε» τους Αποστολάκη, Ελίασον, Χατζηθεοδωρίδη, Ρότα, Χατζισαφί) αλλά και τον προπονητή των γηπεδούχων Γ. Αναστασίου. Αποβλήθηκε ο Λασκαρίδης, βοηθός προπονητή του Παναιτωλικού.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ανέστης, Αποστολάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χατζηθεοδωρίδης, Μλάντεν (81′ Μάρτενσεν) Ντουάρτε (60′ Κολοβός), Ντίας, Σενγκέλια (74′ Σενγκέλια), Καρέλης (81′ Πέδρο), Νταγκό (59′ Μόρσεϊ).

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα (73′ Μάνταλος), Βίντα, Τζαβέλλας (46′ Μουκουντί), Χατζισαφί (64′ Μοχαμαντί), Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Γκαρσία, Ελίασον (64′ Αμραμπατ), Αραούχο.

*Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου και μέσα στην ένταση που επικράτησε ο Γιώργος Τζαβέλλας χτύπησε από τα νεύρα του το χέρι του σε ένα τζάμι που έσπασε και κόπηκε, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter