Super League: Πέρασε από το Χαριλάου η ΑΕΚ, τρίτη συνεχόμενη νίκη με 1-0

Super League: Πέρασε από το Χαριλάου η ΑΕΚ, τρίτη συνεχόμενη νίκη με 1-0

Η ΑΕΚ νίκησε στο Χαριλάου 1-0 τον Αρη και τον έφτασε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας 1. Αυτό είναι το τρίτο συνεχόμενο «τρίποντο» για την Ενωση με το ίδιο σκορ, καθώς είχε νικήσει με 1-0 τη Λαμία και τον Παναιτωλικό!

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν νευρικό με πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες. Καμία δεν πήρε ρίσκο και στα 45 λεπτά δημιουργήθηκαν μόλις τρεις φάσεις. Στο 7’ ο Λόπες έκανε λάθος γύρισμα στον Αθανασιάδη, ο Μάνος έκλεψε την μπάλα, αλλά δεν έκανε καλό τελείωμα. Στο 21’ ο Λιβάι άδειασε τον Σάκιτς, έκανε σέντρα στον Ανσαριφάρντ, αλλά ο Ιρανός δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπουσέ. Στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Μαντσίνι τροφοδότησε τον Σάσα το σουτ του οποίου ήταν άστοχο.

Στο δεύτερο μέρος η Ενωση μπήκε δυνατά, ήταν καλύτερη και νίκησε δίκαια. Στο 46’ ο Ανσαριφάρντ έπιασε δυνατό έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

Με την συμπλήρωση 60 λεπτών ο Μ. Χιμένεθ πέρασε στο παιχνίδι τους Μάνταλο, Λιβάια και έκανε την ομάδα του πιο επιθετική. Στο 65΄σημειώθηκε το γκολ που έκρινε το ματς. Ο Λιβάι Γκαρσία με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα (0-1).

Στο 97’ ο Ανσαριφάρντ είχε δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης ο Λιβάια σκόραρε, αλλά ήταν οφσάιντ.

Ο Κροάτης Ιβάν Μπέμπεκ έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μπεναλουάν, Σούντγκρεν, Κρίστιτσιτς, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Γαλανόπουλο.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Μπουσέ, Σάκιτς (87’ Τζέγκο), Σούντγκρεν, Μπεναλουάν, Ρόουζ, Σάσα (87’ Ιωάννου), Ματίγια, Μαντσίνι, Γκάμα, Σίλβα (63’ Ματέο Γκαρσία), Μάνος (75’ Λόπεθ).

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου (20’ Λάτσι), Σβάρνας, Μπακάκης, Σιμόες, Κρίστιτσιτς (60’ Μάνταλος), Γαλανόπουλος, Μαχαίρας (60’ Λιβάια), Λιβάι Γκαρσία (75’ Σάκχοφ), Ανσαριφάρντ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter