Super League: Πέρασε νικηφόρα από το Ηράκλειο η ΑΕΚ, 2-0 τον ΟΦΗ

Super League: Πέρασε νικηφόρα από το Ηράκλειο η ΑΕΚ, 2-0 τον ΟΦΗ

Η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες στην 20η αγωνιστική της Super League καθώς νίκησε 2-0 στο Ηράκλειο τον ΟΦΗ και ξαναβρέθηκε έτσι στην 2η θέση της βαθμολογίας. Αντίθετα ο ΟΦΗ υπέστη την 4η σερί ήττα του και παρέμεινε στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.

O ΟΦΗ ήταν εκείνος που έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 12’ σε σουτ του Στάικου που έδιωξε εντυπωσιακά ο Αθανασιάδης και τρία λεπτά μετά η ΑΕΚ είχε την δική της απάντηση όταν στο τετ α τετ του Ανσαριφάρντ με τον Βάντερσον έσωσε ο γκολκίπερ των γηπεδούχων.

Οι Κρητικοί παρά τις ελάχιστες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο αντίθετα με τον «δικέφαλο» που έδειχνε αγχωμένος μετά και την ήττα σοκ στο ΟΑΚΑ την περασμένη αγωνιστική από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Όμως, ενώ ο ΟΦΗ ήλεγχε το ματς, στο 43’ η Ενωση ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ. Ο Σιμάνσκι εκτέλεσε κόρνερ, ο Λάτσι πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Σάκχοφ με μια δεύτερη την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1…

Στο β’ μέρος ο ΟΦΗ πίεσε για την ισοφάριση με την ΑΕΚ να κλείνει τους διαδρόμους και να ψάχνει την αντεπίθεση. Και την βρήκε στο 71’. Στο 66’ ο Χιμένεθ έριξε στο ματς τους Ολιβέιρα και Τάνκοβιτς και πέντε λεπτά μετά, ο πρώτος σέρβιρε και ο δεύτερος με πλασέ έγραψε το 0-2 και ουσιαστικά τελείωσε τον αγώνα.

Ο διαιτητής Ζαχαριάδης «κιτρίνισε» τους Σιμάνσκι, Λάτσι, Γκαρσία.

ΟΦΗ (Σίμος): Βάτερμαν, Ουές, Βούρος (59’ Γρίβας), Διαμάντης, Γιαννούλης, Κοροβέσης (82’ Λυμπεράκης), Μεγιάδο, Στάικος, Νέιρα, Στούρτζεον, Σαρδινέρο (82’ Καστάνιος).

AEK (Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Μπακάκης (74’ Σιμόες), Σβάρνας, Λάτσι (56’ Νεντελτσεάρου), Λόπες, Σιμάνσκι, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Γκαρσία (74’ Χριστόπουλος), Αλμπάνης (66’ Τάνκοβιτς), Ανσαριφάρντ (66’ Ολιβέιρα).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter