Super League: Περίπατος της ΑΕΚ στον Βόλο

Super League: Περίπατος της ΑΕΚ στον Βόλο

Σαρωτική η ΑΕΚ, πέρασε χωρίς απώλειες από τον Βόλο και πλησίασε πιο κοντά στον στόχο της συμμετοχής στα πλέι-οφ της Super League. To σημερινό 1-3 την κράτησε στην 3η θέση, με σταθερή διαφορά από τον 4ο Παναθηναϊκό και τις άλλες ομάδες που την ακολουθούν.

Η ΑΕΚ έγινε αφεντικό του αγώνα από νωρίς, αφού ο Μάριος Οικονόμου άνοιξε το σκορ στο 9’ με κεφαλιά, από κόρνερ του Λόπες.

Ο Χρήστος Αλμπάνης έγραψε το 0-2 στο 25’, σε φάση που ξεκίνησε από τον γκολκίπερ Μπάρκα. Ο σκόρερ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Φεράρι μετά από μπαλιά του Βίκτωρα Κλωναρίδη. Λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου, ο εξαιρετικός Αλμπάνης νικήθηκε από τον τερματοφύλακα Γκαραβέλη.

Ο Κλωναρίδης έχασε ευκαιρία στο 39΄και έγινε σκόρερ με τη σειρά του στο 52’, με δημιουργό πάλι τον Λόπες (0-3).

Ο εφεδρικός Ντέλετιτς πλησίασε στο γκολ δύο φορές μέσα στο τρίλεπτο 65’-67’, αλλά στάθηκε απρόσεκτος. Ο Σιμόες άγγιξε το τέταρτο γκολ στο 77’ και ο Αλμπάνης στο 86’. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το «γκολ της τιμής» στο 89’ με τον Γκουαροτσένα, ο οποίος είχε και μία καλή ευκαιρία αμέσως μετά.

Με την «Ένωση» έκανε ντεμπούτο ο νεοαποκτηθείς Σιμάνσκι, ο οποίος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Το πέναλτι που ζήτησε στο 31’ ο 24χρονος Πολωνός δεν δόθηκε.

Ο διαιτητής Τσαγκαράκης ακύρωσε το γκολ του Αλμπάνη στο 60’ για οφσάιντ, ενώ «κιτρίνισε» τους Ζοάο, Β. Οικονόμου, Διαμαντή, Βράνιες.

ΒΟΛΟΣ: Γκαραβέλης, Διαμαντής, Κανταμουρό (26’ Β.Οικονόμου), Δημόπουλος, Ντεντάκης, Φεράρι (66’ Γέντριτσεκ), Τσοκάνης, Ζοάο (46’ Τόρες), Μπαλογιάννης, Μουνίθ, Γκουαροτσένα.

ΑΕΚ: Μπάρκας, Σβάρνας, Οικονόμου, Βράνιες (81’ Βασιλαντωνόπουλος), Λόπες, Μπακάκης, Σιμόες, Σιμάνσκι (79’ Μπότος), Σαμπανάτζοβιτς, Αλμπάνης, Κλωναρίδης (61’ Ντέλετιτς).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter