Super League: Περίπατος του Ολυμπιακού με 4-2 επί του Άρη

Super League: Περίπατος του Ολυμπιακού με 4-2 επί του Άρη

Την 6η του νίκη σε 7 αγώνες των πλέι οφ σημείωσε σήμερα (8/7) ο Ολυμπιακός στο «Κλ. Βικελίδης» όπου νίκησε άνετα τον Αρη με 4-2.

Με πολλές αλλαγές παρατάχθηκαν και οι δύο ομάδες σε μια προσπάθεια να ξεκουράσουν παίκτες, κυρίως οι «ερυθρόλευκοι». Χωρίς βαθμολογικό άγχος οι δύο ομάδες έπαιξαν ελεύθερα και παίχθηκε ένα πολύ καλό παιχνίδι κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.

Στο 18’ σε εξαιρετική προσπάθεια του Τοροσίδη από τα αριστερά, ο διεθνής αμυντικός έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 34΄ο Καμαρά έβγαλε την τέλεια κάθετη πάσα στον Μασούρα που είχε κάνει κίνηση στην καρδιά της άμυνας των γηπεδούχων και εκείνος με δυνατό σουτ έκανε το 0-1.

Στο 42′ ο Αρης ισοφάρισε τα δοκάρια με σουτ του Φετφατζίδη και δυο λεπτά μετά ο Μασούρας είχε το δεύτερο δοκάρι για τον Ολυμπιακό. Τελικά στο φινάλε του πρώτου μέρους ο Χασάν έκανε το 0-2 και ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι…

Στο β’ μέρος ο Ολυμπιακός ξεκίνησε, όπως ακριβώς τελείωσε το α’ μέρος και αφού έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Λοβέρα στο επόμενο λεπτό (48’) ο Τοροσίδης έκανε τη σέντρα και ο Μασούρας από κοντά έκανε το 0-3. Ο Αρης μείωσε στο 55’ με τον Φετφατζίδη αλλά στο 65’ ο Χασάν με πέναλτι έκανε το 1-4. Στο 87′ από κόρνερ του Ματίγια ο Μπακαλιάνης με κεφαλιά μείωσε σε 2-4.

Ο διαιτητής Κουτσιαύτης κιτρίνισε τους Καφού, Μπρούνο, Ματίγια

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Μπακούτσης, Μπακαλιάνης, Δεληζήσης, Ροζ, Σάσα (80’ Διαμαντοπουλος), Ματίγια, Μαρτίνες, Μαντσίνι, Γκάμα, Φετφατζίδης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αλέν (78’ Τζολάκης), Τοροσίδης, Σισέ, Σεμέδο, Γκασπάρ (56’ Ραντζέλοβιτς), Μπουχαλάκης, Καμαρά (56’ Μπρούνο), Καφού, Μασούρας (69’ Ξενιτίδης), Λοβέρα (69’ Βαλμπουενά), Χασάν

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter