Super League πλέι άουτ: “Ζωντανός” ο Ιωνικός, σε περιπέτειες ο ΠΑΣ Γιάννινα

Super League πλέι άουτ: “Ζωντανός” ο Ιωνικός, σε περιπέτειες ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Ιωνικός νίκησε 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης στην 2η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League κι έμεινε ζωντανός στο κυνήγι της παραμονής στη μεγάλη κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι που καίγονται για τους βαθμούς μπήκαν δυνατά συο ματς και στο 7′ έχασαν μοναδική ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ όταν από κεφαλιά του Σεμπά και πριν ο Τσιγκρίνσκι σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα, ο Τασουλής πρόλαβε πάνω στη γραμμή να διώξει τη μπάλα κόρνερ. Ομως δύο λεπτά αργότερα από γύρισμα του Μύγα, ο Καρμόνα στη προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του και ο Ιωνικός πήρε προβάδισμα στο σκορ (1-0).

Ο Ιωνικός έχασε κι άλλες ευκαιρίες με τους Κάνιας, Μάντζη, ενώ ο Αστέρας δεν απείλησε τον Χουτεσιώτη.
Στο β’ μέρος ο ρυθμός έπεσε πολύ και οι φάσεις ήταν ελάχιστες με τους γηπεδούχους να απειλούν στις αντεπιθέσεις την ανοιχτή άμυνα των φιλοξενούμενων. Ο Αστέρας απείλησε στο 90′ με κεφαλιά του Ιγκλέσιας λίγο άουτ.

Ο διαιτητής Γκάμαρης “κιτρίνισε” τους Καρμόνα, Φαντιγκά, Σανταφέ, Βαλεριάνο, Ατιένθα, Ιγκλέσιας, Μύγα.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Μασάς (86′ Γούλερι), Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Ρομαό (90′ Μπουενά), Σάκιτς, Φαντινγκά (80′ Σόουζα), Κάνιας, Σεμπά, Μάντζης (90′ Ελευθεριάδης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τσιφτσής, Ατιένθα, Καστάνιο (68′ Τζουκάνοβιτς), Καρμόνα, Τασουλής, Αλάγκμπε (73′ Ιγκλέσιας), Σανταφέ (68′ Τιλίκα), Α. Ριέρα (54′ Μπαρτόλο), Σίτο (73′ Ντεμιντένκο), Μπερτόλιο, Μπαράλες.
Εμπλεξε ο ΠΑΣ

Στο ματς στους «Ζωσιμάδες» ο ΟΦΗ νίκησε εκτός έδρας τον ΠΑΣ (1-0), ο οποίος μπήκε σε βαθμολογικές περιπέτειες. Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι πέτυχε στο 20’ ο Λάρσον. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 68’ με τον Εραμούσπε.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Τσιντώτας, Σόρια, Μπορταγκαράι, Εραμούσπε, Πήλιος, Ριένστρα (46’ Νίνης), Γκίνο (91’ Τζίμας), Μπιλμπάο (81’ Σταματελόπουλος), Παμλίδης (57’ Ροσέρο), Μπάλαν, Μορέιρα

ΟΦΗ: Μανδάς, Διαμαντής, Πασαλίδης, Τοράρινσον, Λάρσον, Περέα, Νέιρα (68’ Τοράλ), Βούρος, Μπάκιτς, Τσιλιανίδης (46’ Ντιουσέ), Ντίκο (68’ Φελίπε).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter